3.0

5.6K 292 86
                                    

Blaise sledoval své dva nejlepší kamarády, jak se cukrují na gauči a rozhodl se trochu si pohrát s Dracem, který byl vždycky majetnický idiot, a on pevně věřil tomu, že takový bude i ohledně Hermiony, i když spolu chodí teprve pár hodin.

„Takže Hermiono," začal a tím si získal jejich pozornost.

„Ano?" zeptala se s úsměvem, což rád viděl. Zdálo se, že jsou spolu opravdu šťastní, i když se mu to stále zdálo neuvěřitelné.

„Je jasné, že na plese budeme muset být pořád ve střehu, a tak jsem se tě chtěl zeptat, jestli bys mi prokázala tu čest a dělala mi doprovod?" zeptal se a sledoval, jak se Draco napjal.

„V žádném případě," odpověděl za ní a Blaise se ušklíbl.

„Draco, neptal jsem se tebe."

„Hoši, klídek. Samozřejmě, že ano, a Draco než cokoliv namítneš, znovu přehodnoť situaci. Blaise je můj i tvůj kamarád, jsme oba primusové, takže je celkem logické, že půjdeme spolu. Není důvod na nikoho žárlit, ale pokud nepůjdu s Blaisem, může mě pozvat jakýkoliv jiný kluk, protože je jasné, že my dva spolu jít nemůžeme," vysvětlila a opravdu se zdálo, že o tom Draco přemýšlí. To byla pro Blaise novinka, možná, že na něj měla Hermiona dobrý vliv.

„Dobře, ale dej si pozor, Blaise," řekl výhružně.

„Neboj, už jsem od tebe jednou pěstí dostal," zamumlal Blaise.

„Nikdo od nikoho pěstí nedostane," snažila se Hermiona uklidnit situaci. Opravdu jak malí.

„Nemáš třeba něco na práci?" zeptal se otráveně Draco, který měl Blaise sice rád, ale právě teď tu byl trochu navíc.

„Ne, děkuji pěkně."

„No, vlastně ti za chvíli začíná šichta," řekla Hermiona, která Blaise nechtěla vyhánět, ale chtěla být s Dracem o samotě.

„Je hezké vidět, že jsem vítaný ve svém vlastní pokoji," ušklíbl se Blaise, ale i tak vstal a odešel. Konec konců, večeře stále probíhala a druhé kolo neznělo vůbec jako špatný nápad.

„Konečně sami," řekl s úsměvem a sklonil se k ní, aby mohl spojit jejich rty. Položila mu paže kolem krku a zaklonila hlavu, aby jeho jazyku nabídla možnost průzkumu. Vážně se mu líbilo, jak chutná. Chutnala jako slunce a vášeň. Ne, že by věděl, jak chutná slunce, ale ten pocit. Merlin, ten pocit byl nepopsatelný. Její objetí zesílilo, její polibky se staly naléhavější, když ji rukou začal přejíždět po stehně. Ochotně se jí podřídil, pomalu přejížděl rukou pod okrajem sukně a cítil, jak mu s každým dalším dobytým kouskem kůže stoupá teplota. Vyhoupla se mu do klína, takže na něm teď seděla a pomalu mu začala rozepínat košili a nezapomněla si při tom kousnout do dolního rtu, což Draca přivádělo k šílenství. Byl bolestně vzrušený a věděl, že ona to ze své současné pozice poznala. Nepamatoval si, že by po nějaké jiné dívce toužil tolik, jako teď po ním. Možná, že sex je opravdu mnohem lepší, když k druhé osobě přechováváte hlubší city.

Konečně byla celá košile rozepnutá. Přejela mu dlaněmi nahoru a dolů po nahém hrudníku a on díky tomu fyzickému kontaktu zasténal. Přitáhl si ji blíž k dalšímu polibku. S ústy na jeho rtech zalapala po dechu a začala se svíjet ještě víc. Bylo to mučení, ale ani za nic by ji nemohl zastavit. Na to to bylo příliš skvělé. Pomalu kroužila boky, masírovala ho svou vahou, vedla ho až k samému okraji. Což ho přivedlo k jedné myšlence. Celý den přemýšlel o tom, co takový vztah s Hermionou Grangerovou obnáší, a došel k závěru jestli by neměl zpomalit. Nechtěl, aby si myslela, že mu jde jen o to jedno, i když to bylo vážně skvělé. Chtěl jí ukázat, že mu na ní opravdu záleží, a že ji má rád, ale naneštěstí mu tohle zrovna moc nešlo. Uvědomil si, že má znovu ruku pod její sukní a nachází se tak nebezpečně blízko onoho tepla a vlhka. Ne, on to nemohl zastavit. Nebyl dobrý ve vyznávání citů, obzvlášť ne slovy, ale mohl jí to ukázat aspoň takhle.

Jenže, to by je nesměl přerušit buchot na dveře. Hermiona se od něj vyděšeně odtrhla a rychle z něj slezla.

„Hermiono!" ozval se hlas její rudovlasé kamarádky zpoza dveří.

„Sakra, to je Ginny. Schovej se u Blaise v pokoji," řekla a on neměl námitky. Nepotřeboval, aby jej tady zrzka viděla. Draco zmizel za dveřmi pokoje a Hermiona se snažila trochu upravit, ale věděla, že napuchlé rty jen těžko schová.

„Ginny, stalo se něco?!" zeptala se vyděšeně, když otevřela dveře. Ginny tady nebyla ani jednou, takže musela mít vážný důvod, aby sem přišla.

„Hermiono, Harry mě pozval na ples!" vykřikla nadšeně a Hermiona nemohla věřit svým uším. Objala svoji kamarádku a usmívala se při tom od ucha k ucho. Tak se zdá, že dnes všichni započali jejich nový vztah. Ona, Ron i Harry.

***

Názory? <3

Ač to dělám nerada, musím se vrátit k tématu politiky, která je nejspíš mnohým z Vás jedno, ale po jednom komentáři mi to nedá, a možná byste to měli vydržet a přečíst, protože to každý nemusí vědět. Ačkoliv Zemana vážně nesnáším a nesdílím s ním nic, jsem schopna respektovat něčí názor, ale pouze v případě, že mi dodá pořádný ARGUMENT!

Takže prosím Vás, na argumenty tipu, NECHCEME TU IMIGRANTY, ZAPOMEŇTE! Tohle mě dokáže akorát tak vytočit do běla. PREZIDENT O TOMHLE VŮBEC NEROZHODUJE! Navíc Drahoš nikdy neřekl, že je pro jejich přijetí, ale že v případě nouze je Česko schopno přijmout kolem 2600 uprchlíků, ale že pochybuje o tom, že by sem chtěli, což je pravda, protože odsud utíkají do Německa.

Prezident nerozhoduje o přijetí uprchlíků, ani o PŘIJETÍ EURA, což bývá taky častý argument, přičemž Drahoš i Zeman prohlásili, že oba by euro přijali, ale Drahoš dodal, že až po zevrubné debatě a přesvděčení společnosti, že by to pro nás bylo dobré.

Takže prosím, když už chcete něco říct, zjistěte si fakta. Děkuji všem, kteří to dočetli až sem, a neberte to jako útočení na některé z Vás, jen jsem Vám chtěla povědět, jak to je. Myslím to s Vámi dobře!

Animae fideliumKde žijí příběhy. Začni objevovat