3.6

5.1K 277 52
                                    

Hermiona si oddechla, když se konečně ocitla ve společence. Ples oficiálně skončil a ona se hned vydala sem, ale Blaise se někam ztratil spolu s Theodorem Nottem a pár dalšími kluky, které neznala. Sundala si ty otřesné lodičky a bosa odešla do svého pokoje, kde naprosto oněměla, když tam našla Draca stále oblečeného ve společenském hábitu. Na okenním výklenku byly zapálené svíčky a pokojem se nesla příjemná melodie, ale odkud, to neměla nejmenší tušení. A pak se konečně její oříškové oči setkaly s těmi jeho šedými.

„Myslel jsem, že by bylo fajn, udělat si takový náš soukromý bál," vysvětlil, ale Hermiona tam stále jen stála a nic neříkala. Tohle bylo neskutečně nádherné a ona ani v nejmenším netušila, že je Draco něčeho takového schopný. Nikdy jej za romantika neměla.

„Zatančíme si?" zeptal se, když stále nic neříkala.

„Samozřejmě," promluvila konečně a přešla k němu. Objala jej kolem krku, zatímco on ji objal kolem pasu. Přitáhl si ji k sobě blíž, trochu sklonil hlavu a Hermioniny emoce zcela přestaly poslouchat mozek. Proč jen musel být tak okouzlující! Proč byly jeho tělo, jeho kůže, jeho rty tak perfektní? Zasloužila si jej vůbec? Byla tohle skutečnost? Opravdu mohla mít zrovna ona tak perfektního přítele? Hermiona proti němu mírně poklesla, neschopná s tím bojovat. Co záleželo na tom, jestli si jej zaslouží? Byl její a to bylo to jediné na čem záleželo!

Zavřela oči a přestala myslet. Položila si hlavu na jeho hruď a nechala se unášet melodií, do které se oba mírně pohupovali. Bylo tu tak bezpečno. Tady. S ním. Co víc si mohla přát?

„O čem přemýšlíš?"

„O nás," odpověděla s úsměvem a stoupla si na špičky, aby jej mohla políbit, ale jediné, co ve skutečnosti udělala, bylo, že se jej dotýkala na tváři. Nechtěl čekat na její rozhodnutí. Přitáhl si ji k sobě. Rychlým letmým pohybem ji políbil, rukama klouzal po jejím těle, cítil materiál jejích šatů. Děkoval Merlinovi za to, že se Blaise stal primusem spolu s Hermionu a on dostal tuhle příležitost. Zmocnil se jejích rtů, chutnala... Chutnala prostě jako ona, a to bylo přesně to, co žádal. Věděl, že ona je pro něj příliš dobrá, ale věděla to ona? Uvědomovala si, že má navíc? Nevěděl, co by si počal, kdyby si to jednoho dne uvědomila. Co kdyby si uvědomila, že takový parchant jako on si ji nezaslouží? Že jí nesahá ani po kolena? Pokračoval v škádlení jejích rtů ještě několik dalších minut, a doufal, že tenhle večer nikdy neskončí.

„Bavila jsi se dnes večer?" zeptal se, když se od sebe odtrhli kvůli nedostatku vzduchu a opět jen tancovali.

„Celkem ano, ani jsem netušila, že existuje tolik vtipů," zasmála se, když si vzpomněla, jak ji Blaise odvykládal snad všechny vtipy, co existují.

„Nech mě hádat, Blaise..."

„Ano, potřebovala jsem zaměstnat, abych tě stále nepozorovala a Blaise mě opravdu přivedl na jiné myšlenky, za co jsem mu vděčná," řekl a udělala otočku, než se znovu přitulila ke svému příteli.

„Víš, že jsi byla ta nejhezčí holka na bále?"

„Víš, že to musíš říct, protože jsi můj přítel?" zeptala se se smíchem a pak jej letmo políbila. Dovtípil se a začal ji vášnivě líbat. Obě jejich těla byla v jednom ohni. Hermiona zajela rukama až do jeho vlasů a on pevněji obtočil ruce kolem jejího pasu. Jejich polibky byly čím dál zběsilejší. Hermiona z něho stáhla slavnostní hábit, který jí momentálně dost překážel. Přejela mu dlaněmi po zádech, vytáhla košili z kalhot a začala rozepínat knoflíky. Draco ji pohladil po nohou a s lehkostí ji nadzvedl, aby je mohla obtočit kolem jeho pasu. Přešel k posteli a bez meškání ji na ni položil. Hermiona z něj stáhla košili a přejela prsty po jeho břišních svalech. Merlin, měla pocit, že se jej snad nikdy nebude moc nabažit. Začal ji líbat na krku a lehce ji kousl v místě, kde cítil její tep, z čehož zasténala a jen tím zhoršila jeho narůstající erekci.

„Merlin, tolik tě miluju," zamumlal jí do kůže na krku, mezitím co jí vytvářel malá znaménka lásky.

***

Taaaak a teď už víte, kam Draco šel <3 Názory? <3 uvidím, jak se mi bude chtít a jestli budou nápady, ale pokud dnes něco napíšu, hodím Vám sem ještě jednu kapitolu.

Taaaak a teď už víte, kam Draco šel <3 Názory? <3 uvidím, jak se mi bude chtít a jestli budou nápady, ale pokud dnes něco napíšu, hodím Vám sem ještě jednu kapitolu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Animae fideliumKde žijí příběhy. Začni objevovat