Part 18

5.9K 372 49
                                    

(όχι αλήθεια είναι ωραίο το τραγούδι δεν είμαι μπεκρού αλήθεια λέω!! εντάξει είμι! όχι δεν είμαι ήμουν!! α κάτσε ήρθατε να διαβάσετε παρτ έτσι;; ε δεν έχει.. 

καλά ντε μην βαράτε γράφω! όχι τίποτα άλλο εκλεισε ο λαιμός μου και δεν μπορώ να μιλήσω οπότε θα την πληρώσετε εσείς!!! ξέρω χάρη σας κάνω!! λοβ γιαααααα, εντάξει νόμιζα ότι έγραφα στο εκδίκηση αλλα υγεία γράφωωωωωωωωωωωωωωω)

___

"να σε κάνω δική μου" είπε μπλέκοντας το χέρι του στα μαλλιά μου. 

η πόρτα χτύπησε μια φορά και άνοιξε ενώ εγώ είχα κοκαλώσει να τον κοιτάω, τι εννοεί;; τι τον έχει πιάσει; Ιόλη σύνελθε μην το παίζεις χαζή! ξύπνα!

"κύριε Σμιθ η-" πήγε να πει η γλυκειά γραμματέας του αλλά την διέκοψε. Τη λέω γλυκειά γιατί φοράει βέρα στο χέρι της! τι;; δεν ξέρετε τι λένε για τις γραμματέες;; 

"Ανταλιν δεν με νοιάζει τίποτα αυτή τη στιγμή όταν φύγει η Ιόλη μου λες και σου είπα μην ενοχλήσει κανείς!!" είπε με σοβαρό τόνο, μου ήρθε να τον χτυπήσω πως της μιλάει τόσο απότομα μπορεί να ήταν κάτι σημαντικό!!! 

"μάλιστα" είπε και βγήκε, για να μην επέμεινε δεν θα ήταν και κάτι τόσο επείγον οπότε που είχαμε μείνει α ναι! Ιόλη μην δείξεις ότι σαρεσει μηηηη...

"δεν γίνονται αυτά που λες!" είπα και προσπάθησα πάλι να φύγω αλλά ήταν αδύνατον.

"πρώτον μη προσπαθείς να φύγεις μακρυά μου γιατί αυτό δεν γίνεται όσο και να το προσπαθείς, έμπλεξες και δεν ξεμπλέκεις ενημερωτικά, δεύτερον ποιο; απλά ζήτησα να μην με ενοχλεί" είπε κρατώντας το πρόσωπο μου κοντά του. 

"δεν με αφορά το τι κάνεις στη δουλειά σου μίλησα για το προηγούμενο που είπες" είπα νευριασμένα.


"το να σε κάνω δική μου; κοίτα κατά μία έννοια είσαι, κατά άλλη έννοια..-"

"κόφτο και ξέχνα το" είπα νευριασμένη 

"δεν το εννοούσα όπως το κατάλαβες μικρή αλεπουδίτσα"

μολις με είπε πονηρή;; 'όχι πείτε μου εσείς τι καταλάβατεε;; 

"ας πούμε πως το λέτε στην ηλικία σας, να εισαι το κορίτσι μου;" 

είπε και πραγματικά ο άνθρωπος μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι!!! νομίζω θυμάστε ότι κάτι κρύβει έτσι;; ενας σαν του λόγου του κρυμμένος στα στενά;; κάτι τρέχει με την πάρτη του! και αυτό στην παραλία; που το πάτε;; 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςKde žijí příběhy. Začni objevovat