Part 64

2.9K 251 31
                                    

Και τι νομίζει ακριβώς οτι κάνει; μου φερεται πάλι όπως τότε που ήμουν το ανόητο και ηλιθιο και χαζό κοριτσάκι.. όχι δεν είμαι αυτό πλέον όχι!!!

σηκώθηκα απ τον καναπέ προχωρώντας προς τη πόρτα του σπιτιού.. την άνοιξα και την έκλεισα αθόρυβα.. κατεβηκα τα σκαλιά βγαίνοντας απ την είσοδο και περπατώντας στο πεζοδρόμιο απλά ανέπνευσα επιτέλους αερα.. με καυσαεριο αλλα υγεια πάνω απο όλα...

"Ιόλη παρκερ! επιτελους συναντιομαστε" τα μάτια μου σταμάτησαν σε μια ανδρική φιγούρα και έπειτα σε αλλές δυο φιγούρες που στεκοντας απο πίσω του...

ΠΛΕΥΡΑ ΤΖΕΙΚ

"Ιόλη μήπως πεινάς;" φώναξα απο το δωμάτιο μιας και απο ότι κατάλαβα εγώ έπρεπε πάλι να σπάσω τη σιγή που επικρατούσε. Γιατί αυτό το κορίτσι να έχει τόσο πείσμα δεν καταλαβαίνω.

"Ιόλη σου μιλάω!" ξανα φώναξα κι πέταξα τη μπλούζα που δίπλωνα νευρικά στη βαλίτσα για να πάω στο σαλόνι να δω τι συμβαίνει πάλι κι δεν μου μιλάει.

"Ιόλη;" ξανά φωνάζω καθώς δεν είδα κανέναν στο σαλόνι. Τα χέρια μου άρχισαν να τρέμουν από θυμό αλλα κατάφερα να πληκτρολογήσω το τηλέφωνο του Σαμ καθώς έλεγχα όλους τους χώρους του σπιτιού ακούγοντας τα τουυτ τουυτ να πάλωνται στο αυτί μου.

"Τζέικ έχουμε θέμα" είπε ο Σαμ απο το τηλέφωνο.

"ΤΟ ΞΕΡΩ Η ΙΌΛΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗ ΒΛΈΠΕΤΑΙ;" φώναζα στο ακουστικό.

"Τι εννοείς οτί η Ιόλη δεν είναι μαζί σου Τζεικ; εμείς πήραμε λάθος σήμα κι μας στην φέραν!!" είπε ο Σαμ και δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

"Τι εννοείς λάθος σήμα;;" ρώτησα εγώ νευριασμένος.

"τι εννοείς Τζεικ εσυ δεν μας είπες να ακολουθήσουμε τους αλλους;" ρώτησε ο Σαμ κι εγω είχα ήδη σαλτάρει, πήρα τα κλειδιά του αυτοκινητου ώστε να ενεργοποιήσω το Τζι πι εσ να βρω την Ιόλη.

"Σαμ τι λες; εγω είπα να μην κουνηθείται απο κάτω η Ιόλη έφυγε μόνη της καταλαβαίνεις τι σου λεω;" απάντησα εγω νευριασμένος.

"ενεργοποιούμε το Τζι πι ες θα τη βρουμε" είπε ο Σαμ κι εγω δεν μπορούσα να συνδεσω τα γεγονότα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βρώ την Ιόλη. 

Έτρεξα στο αμάξι βάζοντας το μπρος και ενεργοποίησα το Τζι πι ες, Μα καλά τι περιοχή είναι αυτή; κι που ακριβώς βρίσκεται;;;

αμέσως τηλεφώνησα στο Μαξ

"Μάξ κανόνησε ενέδρα πολύ φοβάμαι ότι την βρήκαν!" είπα στο τηέφωνο.

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςOnde histórias criam vida. Descubra agora