Part 56

3.6K 319 61
                                    

"λοιπον για να στο εξηγήσω, με φιλας χωρις να θέλω και γιαυτο θυμωνω και επειδη βλεπεις οτι θυμωνω και δεν το κοβεις πιστευω πως απλα το κανεις επειδη προσπαθεις να με ελεγχεις και πιστευεις πως με το να με κανεις να σε θελω μπορείς να με ελεγχεις!! κανεις τη δουλεια σου πιο εύκολη" είπα εγώ και εκείνος με κοιταξε λες και τον διαπερασε ρεύμα.

"δεν είναι ετσι το ξέρεις πολύ καλα!! είμαι σιγουρος απλα δεν θες να το παραδεχτείς" είπε εκείνος και εγω ανασηκωσα τους ωμους μου.

"σου λεω απλα τι πιστευω" είπα εγώ εντελως φυσικά..

"Ιόλη, με ξεχασες;"

"οριστε;"

"Όλο αυτό το καιρό.. καταφερες να με ξεχασεις; καταφερες ότι κι αν είχες νιώσει για μενα να το ξεχασεις; είχες πει ήσουν ερωτευμενη μαζι μου.. το ξεπερασες;;;" έλεγα καθώς σηκωνόταν για να καθισει στη καρεκλα που ηταν ακριβως μπροστα μου χωρις να μας χωρίζει το τεράστιο γραφείο του. 

"Τι με ρωτάς;" τον ρώτησα με ένα χαμόγελο όχι ειρωνικό μάλλον νευριασμένο θα το έλεγα..

"καταλαβαίνεις τι σε ρωτάω Ιόλη!" είπε εκείνος ήρεμα ακουμπώντας με τα χέρια του τα χερούλια της καρέκλας μου.

"ναι θες να μαθεις αν με εχεις ακόμα του χεριου σου" είπα εγώ διατηρωντας το ιδιο εκνευρισμένο χαμόγελο..

"Θέλω να μάθω απλά τι νιώθεις Ιόλη!" είπε αυτός ήρεμα.. 

"συναισθηματικά εχω παγώσει καιρο τώρα Τζέικ" είπα ήρεμα, την αλήθεια λέω.. δεν μπορώ να περιγραψω αυτό το συναισθημα.. αλλά νομίζω πως όποιος εχει πληγωθει γνωρίζει..

δεν είμαι απ τα ατομα που δεν συγχωρούν αλλά αν βγάλω κάποιον απ τη ζωη μου δεν μπορω να τον βάλω ξανα μεσα..

το χειρότερο..

δεν ξέρω αν ποτε τελικα εφυγε ο Τζεικ απ τη ζωή μου.. ένιωθα λες και πάντα ήταν εκεί ακόμα κι ας μην τον εβλεπα η όταν νομιζα οτι τον εβλεπα και απλά καταλαβα οτι ειχα αρχίσει να τρελαίνομαι.

"Ιόλη..με ξεπερασες;" ρώτησε

"όχι" απάντησα ειλικρινά και εκείνος χαμογέλασε.

"αυτο δεν σημαίνει όμως ότι σε θέλω στη ζωή μου, στη προσωπική ζωη μου τελος παντων" είπα εγώ και το χαμογελο του εσβησε..

"αν ακόμα νιωθεις πραγματα για μένα και εφοσον ξερεις οτι ποτε δεν σε προδωσα τι σε κραταει; ο εγωισμος; η θα αρχισεις παλι για τις ηλικιες;" ρώτησε εκείνος..

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now