Part 19

5.3K 380 14
                                    

σταμάτησα το φιλί παίρνοντας μια έκφραση αηδίας.

"τι έπαθες ζαλίστηκες;" είπε με ήρεμη φωνή.

"όχι" είπα ήρεμα επίσης

"τότε;" χάιδεψε τα μαλλιά μου..

"το φιλί σου μου προκαλεί αηδία!!!" είπα και τον έσπρωξα!

τι;;; τι να έκανα δηλαδή; να ανταποκρινόμουν στο φιλί και να του έλεγα πόσο τον θέλω;;; ξεχάσατε ότι μου ακύρωσε το να βρεθούμε και ήταν με μία; δηλαδή συγνώμη κι ολας!!

"Γιατί εγώ πιστεύω ότι λες ψέματα;; είπε τραβώντας με επάνω του. η ζαλάδα μου δεν μου είχε αφήσει πολλές δυνάμεις για να τον σπρώξω..

"γιατί είσαι αφελής" είπα προσπαθώντας να τον απομακρύνω εκείνος πίεζε το κεφάλι μου στο σώμα του, έτσι άκουγα τη καρδιά του, για κάποιο περίεργο λόγο με ηρεμούσε αυτό. 

"ναι ε; κακώς το πιστεύω;;" είπε ενώ χάιδευε τα μαλλιά μου. όσο και να ήθελα να τον διώξω είχα βρει την ηρεμία μου στην αγκαλιά του. εντάξει είμαι τσιμπημένη μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ρίξω τον αυτοσεβασμό μου! δεν είμαι καμιά απελπισμένη ούτε θα ανεχόμουν ποτέ κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να παίζει μαζί μου έτσι..

"σταμάτα αηδιάζω σταμάτα"του είπα με αδύναμη φωνή.

"γιατί μωρό μου;" είπε συνεχίζοντας να με χαιδεύει

"γιατί έτσι, δεν μπορείς να παίζεις μαζί μου" του είπα λίγο πιο απότομα

"άντε πάλι, γιατί νομίζεις ότι παίζω μαζί σου;;"  αυτη τη φορά κράτησε το πρόσωπο μου στα χέρια του με σκοπό να τον κοιτάω, ανοιγό κλεισα τα μάτια μου αλλά αρνιόμουν να τον κοιτάω

"θες στ'αλήθεια να το συζητήσουμε;" είπα προσπαθώντας να διατηρήσω τη φωνή μου σταθερή.

"θέλω" είπε και τότε τον κοίταξα με αυστηρό ύφος όσο μπορούσα δηλαδή γιατί τα μάτια μ δεν εστίαζαν.

"καταρχάς νομίζεις ότι μπορείς να ελέγχεις τη ζωή μου, μου φέρεσαι λες και είμαι σκυλί που προσπαθείς να εκπαιδεύσεις, είσαι όλη την ώρα ο καπετάν διατάζουμε, μου ανακοινώνεις ότι θα βγούμε, μου ανακοινώνεις ότι δεν θα βγούμε, εξαφανίζεσαι δυο εβδομάδες σε πετυχαίνω κάθε φορά και με άλλη κι μετά μου το παίζεις ερωτευμένος ωραία τι θες να πιστεύω εγώ μετά; και σε ρώτησα κάτι, ποιο είναι το συμφέρον σου γιατι μπορεί να έχω επιλέξει να ζω στον δικό μου κόσμο αλλά χαζή δεν είμαι!! "

φλυαρούσα τόσο γρήγορα αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς..

"τελείωσες;" είπε ήρεμα και τον κοίταξα με απορία. κράτησε πάλι το κεφάλι μου στα χέρια του και τόσο γρήγορα και απότομα χωρις καν να το καταλάβω με είχε κολλήσει στο αυτοκίνητο και με φίλαγε. 

ο τύπος δεν παίρνει απο λόγια φαίνεται, με γράφει!!

"κόφτο!!" του είπα απότομα.

"μπες μέσα" είπε καθώς μου άνοιξε τη πόρτα. εγώ μπήκα μέσα μόνο και μόνο για να τον αποφύγω. έτσι δεν έχω νευριάσει ούτε όταν δεν έβγαζα το τριπλ λατσ! 

"μπορείς να μου πεις γιατί είσαι τόσο αρνητική;" είπε καθώς έβαζε μπρος αλλά δεν του έδινα σημασία δεν ήθελα να τον ακούω, ούτε κατα διάνοια να συζητήσω μαζί του. απορώ τι έχει στο κεφάλι του!!


τζεικ πλευρα
κοίτα εκεί πείσμα. Σαν παιδί κάνει. Πάντως γουστάρω που έχει χαρακτήρα αν και καμία δεν μου αντιστέκεται. εντάξει το γουστάρω πολύ το μωρό αλλά δεν μπορώ και να της πω <<ναι σε θέλω αλλά δεν αντέχω χωρίς σεξ>> θα με πάρει για ανώμαλο η για κανέναν σαβουροπηδικουλα, που αμφιβάλλω οτι δεν το πιστευει ηδη. Και να πεις ότι τη κερδίζω δεν μπορώ να της πώ κάτι τέτοιο είναι τόσο μικρή και δεν είναι για τέτοια. όχι η Ιόλη είναι αξιαγάπητη δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι. 

τελος πλευρα


"νόμιζα θα με πήγαινες σπίτι μου" είπα καθως δεν αναγνώριζα τον δρόμο

"είσαι τύφλα ε;" είπε. τσ καφρος

"θα σε αφήσω στο κρεβάτι σου και θα φύγω" είπε. αχ τι γλυκο-.-

"και μετα σαν καλος πριγκιπας θα μ δωσεις το φιλι και θα παντρευτουμε και θα ζησουμε στο καστρο ευτυχισμένοι κάνοντας πολλά παιδιά και ζησαν αυτοι καλά και εγω χειρότερα"

γέλασε

"γελας;" 

"τι να κάνω βρε Ιόλη; ακόμα και στα μεθύσια ανάποδη είσαι αντί να είσαι λίγο πιο γλυκειά με ειρωνεύεσαι!!" είπε γελώντας

"τσ" είπα στριφογυρίζοντας τα μάτια μου

ε ειλικρινά τώρα ο τυπος ειναι κάφρος. προχωράγαμε στο κηπο του σπιτιού μου, τα φώτα στο γραφείο του πατέρα μου ήταν ανοιχτά γεγονός ότι ήταν εκεί. μπήκαμε στο σπίτι και κάναμε μια στάση στου μπαμπά μου το γραφείο. άφησα τον Τζέικ εκεί και πήγα να κάνω ένα κρυο ντουζ για να μην καταλάβει ο μπαμπας μ οτι είμαι ζαλισμένη. βασικά δεν νομίζω ότι θα του άρεσε το γεγονός ότι ήπια..

έβαλα ένα γκρι μακο μακριμανικο κολλητο μπλουζάκι και μια μαυρη φόρμα, κατέβηκα προς το γραφείο του μπαμπά μου αθόρυβα καθώς ήμουν ξυπόλητη, η πόρτα ήταν ανοιχτή..

"το ξέρω κύριε Πάρκερ αλλά αν  το μάθει πιστεύω θα αντιδράσει" η φωνή του Τζέικ

"και μένα δεν μου πολυ αρέσει ότι η συμφωνία μας έχει να κάνει με την κόρη μου αλλά ξέρω ότι είναι το καλύτερο για εκείνη απλά νομίζω πως θα έπρπε να ξέρει" η φωνή του μπαμπά μου..

ΣΥΜΦΩΝΊΑ;; ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΊΑ;

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now