Part 75

2.6K 244 56
                                    

Κάναμε ζέσταμα κι με τον Σαρ μαθαίναμε στα κορίτσια πως να πατινάρουν στον πάγο.. είχε τρομέρη πλάκα ιδιαίτερα στις τούμπες. Αυτό μου έλειπε η διασκέδαση.. ενιωθα οπως τη πρώτη φορα που βγηκα με τον Σαρ κι τους φίλους του... ενιωθα τόσο ομορφα.. κι ας ώρες ώρες κοίταζα γύρω μου μελαγχολώντας ήμουν σίγουρη πως ο Τζεικ βρισκόταν κάπου εδώ..

Και ακόμα πιο σίγουρη ήμουν πως στο επισκεπτήριο αύριο θα ήταν εκεί, αυτο που δεν ήξερα είναι πως θα αντιδράσω όταν τον δώ.. και πάνω από όλα πως θα νιώσω;;;

"γεια σας παιδια" ακούστηκε η φωνη του κώστα στο παγοδρόμιο. γυρίσαμε όλοι να τον κοιτάξουμε ήταν μαζί με άλλους δύο, τα αγόρια των κοριτσιών.

"ει μπειμπι" είπε η Τζεση και πατίναρε μεχρι να ακούστει το γκαπ στα καγκελα καθως δεν είχε μαθει ακόμα να φρεναρει.

"θα μπείτε;" ρώτησε η Μαίρη.

"αν μας θέλετε" είπε το αγόρι της.

Αφού συστηθήκαμε όλοι με όλους αρχίσαμε να πατινάρουμε.. πότε πότε μας λέγαν να κάνουμε μικρο επιδείξης με διαφορα λιφτ μαζί με τον Σαρ και γελούσαμε καθως τους φαινόντουσαν αδύνατον..

Πλευρα Τζεικ

"Όχι που δεν θα την περιτριγύριζαν βδέλλες" είπα ειρωνικά στον Μάθιου.

Βρισκόμασταν στο δωματιο των υπεύθυνων.. βλέπαμε το Ρινγκ όμως το τζαμι ηταν φιμμε δεν μας εβλεπαν.

"εγω κυριε σμιθ μπορω να σας ενημερωνω κι ο ιδιος" είπε ο υπεύθυνος. Για καλή μου τύχη ήταν γνωστός του πατέρα μου και εκτιμούσε πολύ την οικογένεια.

"ευχαριστώ πολύ όμως θέλω κι ο ιδιος να επιβλέπω" είπα όταν έβλεπα την Ιόλη να κρατιέται χέρι χέρι με εναν μελαχρινο για να του μαθει να πατινάρει.. τι πρέπει να κάνω με αυτο το κοριτσι να μάθω κι εγώ πατινάζ;;;

Τα γέλια της ακούγονταν σε όλο το παγοδρόμιο... Πρώτη φορά την έβλεπα τόσο ευτυχισμένη... αυτό κάπως με ενοχλούσε.. όχι οτι δεν μου άρεσε που ηταν ευτυχισμένη απλά με στεναχωρούσε που δεν της έλειπα.. 

αν και το ευχαριστηθηκα αρκετα που μίλησε στα κορίτσια για μένα..

Μετά απο αρκετές ώρες τα παιδιά άλλαξαν και ο Σαρ τους συνόδευσε μέχρι τα πούλμαν... Λογικά θα πάει αυριο να δει την Ιόλη.. αυτό δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα ο καθένας εχει μιση ώρα... κι εγώ θα εχω τη δική μου μιση ώρα..

Πλευρα Ιόλης

"ξύπνα Ιόλη Ξυπνα!! σε μιση ώρα αρχίζει το επισκεπτήριο μπορούμε να πάμε στην κεντρική αυλήη" είπε η Μαίρη ξυπνώντας με..

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now