Part 50

3.8K 291 59
                                    

"ξέχνα το! μας βλεπουν ολα τα τσιρακια του είσαι τρελη;" είπα εγω πάλι ψυθιριστά

"δεσποινης παρκερ" η Λίζα ακούστηκε απ το ακουστικό

"ναι;" ρώτησα

"σημερα στις 5" είπε εκείνη

"εντάξει είναι μια χαρα" είπα εγώ και το έκλεισα..

"σημερα. στις 5!" είπα στην μαμά μου και έπειτα βυθήστηκα στην καρέκλα μου... 

"ε άντε πάμε σπίτι να ετοιμαστείς" είπε εκείνη

"μαμα δεν εχω ραντεβου" της είπα νευριασμένα

"ε καλά θα σε δει μετ απο τόσο καιρό" είπε εκείνη 

"δεν με νοιάζει.. κατευθειαν θα πάμε απο εδω η ωρα ειναι 2 μεχρι να τσιμπησουμε και κατι;" είπα εγω και εκείνη συμφωνησε..

Κατα τις 4:30 φυγαμε απ το εμπορικο κατευθυνόμενοι προς την εταιρία... το στομάχι μου κοντευε να σπάσει αλλα κάποτε έπρπε να τον αντιμετωπίσω.. πάνε 7 μηνες απο τοτε που τον είδα τελευταία φορά.. τόσα γίναν εκείνο το διαστημα..

Μπορεί να είναι και παντρεμένος.. ποιος ξέρει...

φτάσαμε έξω απ την εταιρία του.. συνήθως την επισκεπτόμουν όταν ημουν νευριασμένη.. τώρα τα νευρα εγίναν μόνιμα στο νευρικο μου συστημα.. 

Ανέβηκαμε πάνω και περιμέναμε να μας δώσει το οκαυ η Λίζα.. κάποτε ο Τζεικ θα εβγαινε νευριασμένος και θα έλεγε -εχω πει οταν προκειται για την Ιόλη θα την αφηνεις να μπαίνει- αλλά πάει καιρός απο τότε..

"Λίζα το ξέρω!" είπε ο Τζεικ καθώς η Λίζα βγηκε απ το γραφείο του και μας έκανε νόημα να μπούμε μέσα..

"Αναλιζ εσυ μανατζάρεις να σου πω την αληθεια ξαφνιάστηκα οταν ακουσα για μανατζερ, καθίστε" είπε ο Τζεικ και το βλέμμα του έπεσε στο δικό μου.. το άχρωμο σκληρό κενό μου βλέμμα..

"Nαι αν και τα καταφέρνει μια χαρα μόνη της" είπε η μαμά μου και κάθισε σε μια καρέκλα όπως και  εγώ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nαι αν και τα καταφέρνει μια χαρα μόνη της" είπε η μαμά μου και κάθισε σε μια καρέκλα όπως και  εγώ.. εκείνος έκατσε στην θέση του και με κοίταζε.. αυτο με έκανε να νιώθω πολυ άβολα.. κοίταξα τα χέρια του όμως δεν φορούσε βέρα.. καλά και να είχε σιγα μη τη φορούσε πως θα παιζει με μικρά κοριτσακια... 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now