Part 96

2.3K 147 18
                                    

"Μήπως ν έκανε παύση εξάμηνου;"

"Όχι Μαίρη, θ κάνει τα πάντα κανονικά απλώς με σεκιούριτι, θ έχει κι μέσα στη σχολή" απάντησα

"Έχεις αποφασίσει σε ποιους;" Ρώτησε η Τζέση που μάλλον ενδιαφέρεται..

"Θ πρέπει ν περάσουν κάποια τεστ.. ήδη αξιολογούνται , άρα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί" είπα εγώ κι δεν φάνηκε να τη χαροποιεί.

Η Ιόλη πετάχτηκε στον ύπνο της και αντανακλαστικά την έσφιξα πάνω μου μην κάνει κάποια απότομη κίνηση και πέσει.

"Τι έγινε μικρή;" της είπα με ένα χαμογέλο..

"δεν θα κάτσω εδώ σήμερα" ανακοίνωσε..

"Ιόλη είσαι καλά;" ρώτησε η Τζέση, 

"ναι βρε Ιόλη είναι το πάρτυ σήμερα που ξεκινάμε ξανά γιατί να φύγεις;" είπε η Τία.. 

"δεν θα κάτσω" είπε πάλι απότομα. Όσο και να ήθελα να γυρίσει μαζί μου δεν έπρεπε να την μάθω να το βάζει στα πόδια δεν θέλω να την μάθω έτσι αρκετά λάθη έχω κάνει με εκείνη όχι τώρα..

η Ιόλη σηκώθηκε από το κρεβάτι ώστε να μαζέψει τα πράγματα της, τα κορίτσια με τα δίκια τους είχα φρικάρει, δεν την είχαν συνηθίσει να αντιδράει έτσι.

σηκώθηκα πηγαίνοντας προς το μέρος της, πήρα το πουλόβερ που κρατούσε στα χέρια της και το άφησα πίσω στη θέση του, εκείνη γύρισε κι με κοίταξε με ένα θλιμμένο βλέμμα αλλά και νευριασμένο.

"Τζεικ δεν θέλω να κάτσω άλλο εδώ σου είπα!!" φώναξε και αμέσως έπιασα το πρόσωπο της στα χέρια μου κι την κόλλησα στη ντουλάπα. Ήξερα ότι θα ένιωθε άβολα ειδικά μπροστά στα κορίτσια οπότε θα αναγκαζόταν να ηρεμήσει.

"Θα μείνεις εδώ, ήδη έρχεται ο Σαρ, θα πάμε στο παγοδρόμιο για την προπόνηση σου θα ξεδώσεις, θα διαλεξεις ποιους σεκιουριτι θες απέξω απο το δωμάτιο, ποιους μαζί σου και στο πάρτυ, μου έχεις εμπιστοσυνη ότι θα είσαι ασφαλης έτσι;;" της είπα ήρεμα και επιτέλους ηρέμησε.. τη τραβηξα στην αγκαλιά μου χαιδευοντας τη στη πλάτη..

"εμείς έχουμε λόγο για τους σεκιουριτι;;" ρώτησε η Τζέση 

"αναλόγως " είπα γελώντας σφίγγοντας περισσότερο την Ιόλη πάνω μου που έδειχνε να μην θέλει να φύγει απο την αγκαλιά μου.

"Ας πουμε να μην έρθει ο μελαχρινός αυθάδης" είπε ειρωνικά εκείνη. Η Τζέση είχε ωραίο τσαγανό. 

"Αν λες για τον Κάιλ μην ανησυχεις του έχω αναθέσει άλλο πόστο" είπα εγώ κι ένιωσα την Ιόλη να προσπαθεί να κρατηθεί να μην γελάσει" 

"Λοιπόν κορίτσια παγοδρόμιο πάμε ετοιμαστείτε" ανακοίνωσα. 

Αφού ετοιμάστηκαν περπατούσαμε στους διαδρόμους χωρις τους σεκιουριτι οι οποιοί προφανώς δεν θα το κούναγαν από έξω από το δωμάτιο.. 

  Μετα απο ώρα προπόνησης και αρκετής ώρας με τον Σαρ η Ιόλη είχε πάρει τα πάνω της. Ομολογώ ότι ο Σαρ είναι η καλύτερη επιρροή για την Ιόλη.

"Τζέικ είναι φυσιολογικό το πως αντεδρασε σήμερα η Ιόλη; πάντα είναι τόσο ήρεμη.." αναρωτήθηκε η Τζέση.

"Απο τότε που μπήκα στη ζωή της πίστεψε με φυσιολογικότατη" είπα εγώ κι τα κορίτσια γέλασαν.

"πως κατάλαβες ότι σου άρεσε μια τόσο μικρή;" ρώτησε η Μαίρη κι εγώ γέλασα, κοιτούσα την Ιόλη που στριφογύριζε στον αέρα σε μια υπερβολική ταχύτητα..

"Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, απλά μαρεσε όπως αντιδρούσε το πείσμα της, το μυαλό της, ο χαρακτήρας της ήθελα συνέχεια να είναι μαζί μου και κανείς άλλος μαζί της.. κάπως έτσι " απάντησα ειλικρινά. 

"Αφεντικό θα μπορούσες να μας είχες ενημερώσει λίγο νωρίτερα για την υπερωρία σήμερα" είπε ο Κάιλ εμφανιζόμενος με τον Κόνορ στο παγοδρόμιο, η Τζέση ενώ έπινε τον καφέ της σαν να προσπάθησε να κρύψει ότι πνίγηκε. Κάτι που σίγουρα πρόσεξε η Ιόλη η οποία είχε πέσει κάτω στον πάγο κι γέλαγε.. 

"Πολλά λες εσύ κι δεν σε βλέπω να ειμαι για πολυ αφεντικο σου ακόμα" είπα εγώ καθώς ο Κάιλ στηριχτηκε στα καγκελα του παγοδρομίου με αυτοπεποίθηση κοιτώντας τη Τζέση. 

"Τι ; θα πάρω προαγωγη;;" ρωτησε γελώντας κι έπειτα πρόσθεσε "γεια σου ηλιαχτίδα" για την Τζέση.

"Μάλλον θα σε απολύσω" είπα εγώ που κοιτούσα την Ιόλη να έρχεται προς το μέρος μας. 

"Μπα το μικρο αερικό δεν πρόκειται να σε αφήσει" είπε ο Κάιλ και η Ιόλη με φόρα τον αγκαλιασε καθώς ήταν απο πίσω του αλλά μέσα στο παγοδρόμιο.

"εννοείται πως δεν θα τον άφηνα" είπε εκείνος και ο Κάιλ έσκυψε προς τα μπροστα τραβόντας την Ιόλη έξω απο το ρινγκ κρατώντας τη αγκαλιά. Εγώ γελούσα με το πως καναν, κι προφανως με χαροποιούσε να την βλέπω χαρούμενη με τους σεκιούριτι της. Η Τζεση με κοίταζε συνέχεια για να δει προφανώς αν πρέπει να ζηλεύει.  

Έσβησα το τσιγάρο μου και πήρα τα προστατευτικά για τις λεπίδες των παγοπέδιλων δίνοντας στην Ιόλη για να πατήσει κάτω.  

"Κάιλ κι Κόνορ δεν ήθελες για το πάρτυ;;" η ερώτηση ήταν ρητορική. 

"Ε ΝΑΙ" είπε με ενθουσιασμό, κι έκλεισε το μάτι στην Τζέση. 

"όμως είστε 4 και είναι 2 " είπα εγω και η Ιόλη με κοιταξε καχύποπτα.

"Θα έρθει στην ομάδα μας και ο Σεμπάστιαν, είναι λιγο μεγαλύτερος αλλά δένει σαν παρέα πολύ" είπε ο Κόνορ και η Ιόλη σήκωσε αδιάφορα τους ώμους της.

"απλά δεν τον ξέρω" είπε η Ιόλη 

"και Ο Σαρ" πρόσθεσα εγώ και η Ιόλη ενθουσιαστηκε 

"πως;; εννοω αφου ο Σαρ δεν ειναι πως;;;" είπε χαρουμενη αγκάλιαζοντας με 

"Η Αλήθεια είναι με εκπαιδεύει ο Καιλ στον ελευθερο χρόνο, ωστε να ειμαστε μια παρέα που να μπορεί να εμπιστευεται ο Τζεικ." είπε ο Σαρ και η Ιόλη με κοίταξε εγώ της χαμογέλασα.. 

επιτέλους ένιωθα ότι την έκανα ευτυχισμένη.. 

  Αφού η Ιόλη και ο Σαρ κάναν το μπάνιο του κι ντύθηκαν είπαμε να πάμε για έναν καφέ πριν τους αφήσω και φύγω. Προφανώς δεν θα έφευγα αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι.
  Καθίσαμε στην καφέτερια και αφου είχαμε παραγγειλει κι πίναμε τα καφεδακια μας ξεπροβάλλει ο μικρος αλητακος η Ιόλη πάλι καλά δεν τον είχε δει.

"το αυτοκινητο μου!!" έλεγε κι ξανά έλεγε.

"όχι" επέμενα λατρεύοντας τις αντιδράσεις της. 

" αν εχω σεκιουριτι μαζί;" ρώτησε 

"δεν θα χωρατε όλες σας" ανακοινωσα εγώ κι εκεινη έσμιξε τα φρύδια της, ένιωσα ότι πήγε να με αγκαλιάσει και κράτησα το χέρι της πριν κάνει την παραμικρή κίνηση.. η Ιόλη αμέσως κατάλαβε ότι ο αλητάκος είναι εδώ, ήταν ο μόνος λόγος που ήμουν τυπικός μαζί της.  Ο αλητακος την κοίταζε προκλητικά κρατιόμουν κυριολεκτικά μη του σπάσω τα μούτρα. 

το τηλέφωνο της Ιόλης χτύπησε κι η επαφη που εμφανιζοταν δεν μου άρεσε καθόλου.

Η Ιόλη με κοιταξε διστακτικά κι έπειτα το σήκωσε.

"γεια σου παππου" είπε και της έκανα νόημα να βάλει το ακουστικό απ την άλλη ώστε να ακούω.

"θα έρθω να σε  δω αύριο" ακούστηκε η φωνή του Αρχαιου και έσφιξα τις παλάμες μου ωστε να ηρεμήσω τα νεύρα μου. Μια μέρα να κυλίσει όμορφα δεν γίνεται!!! 

"γιατι;" ρώτησε εκείνη καχύποπτα.

"έχω να σου συστήσω κάποιον" είπε ο Αρχαίος.. 



βαρετο το ξερωω αλλα έχω πολυ διαβασμααα κοριτσια συγνωμηηη 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now