Part 71

2.6K 222 24
                                    

Γιαυτό και τόσα χρόνια δεν ήθελα να ξέρω πως είναι εμφανησιακα η Ιόλη ούτε καν να με γνωριζει.. δεν ήθελα να μπω σε αυτο το τριπάκι.. γιαυτο κι οταν σταματησε ο πατερας μου εστειλα αλλον να την προσεχει... κι οταν την είδα.. απο την πρώτη στιγμή έπαθα τη πλάκα μου μαζι της.. δεν ήξερα ποια ήταν κι ούτε είχα υποψιαστει απο το ονομα της... ούτε οι χαζοι μου ειχαν πει τπτ.. αχρηστοι..

Την πάτησα ναι! την πάτησα μαζι της απο την πρώτη στιγμή που την είδα....

Πεταξα το ποτηρι μου στο πάτωμα αφηνωντας τα γυαλια να διασκορπιστούν. πήρα το δερμάτινο μπουφαν μου και βγήκα απο το γραφειο. Έπρεπε να τη δώ.. έπρεπε.

Μέσα σε λίγη ώρα ήμουν σπίτι της.. κατευθείαν έτρεξα στο δωμάτιο της..

"Ναι μαμά το ξέρω οτι το αποφασισα τελευταια στιγμή και θες να με δεις κι εγω θελω να σε δω αλλα σου είπα εχει επισκεπτηριο καθε κυριακη" ακούστηκε η φωνη της... θα μιλαγε στο τηλεφωνο..

"όχι μαμα δεν είμαι στεναχωρημένη... δεν θα εχει καλο σημα η αλλαξε κινητό... ναι θα γυμναζομαι καθημερινα κι θα τρωω οπως λες.. μην ανησυχεις.. οχι δεν μιλησαμε πες του οτι λυπάμαι που τον καταδικαζω.. χαχα οχι ρε μαμα δικο μας αστειο.. ελα να σε κλεισω τωρα μανουλα γτ πρέπει να τελειωσω με τις βαλιτσες.. ναι εισαι η καλυτερη! ναι σαγαπω πολυ.. πιο πολυ ελα ρε μαμα θα σε πάρω σε λίγο!!!!!!!" ελεγε ... είχα φτασει ήδη πίσω της χωρις να με καταλάβει.. 

φορούσε ένα τζιν παντελόνι με μαύρες μπότες και μια γκρι μπλούζα αφήνωντας τον έναν ώμο της γυμνό όπου κι της άφησα ένα φιλί.

 "πας καλά; με τρομαξες" είπε αφηνοντας αποτομα μια μπλουζα που κραταγε στη βαλίτσα της..

"Πως κι το αποφάσησες να πάς;" ρώτησα.

"λογαριασμό θα σου δώσω;" είπε.. 

"Ιόλη.. η Ντένια είν-"

"δεν με νοιάζει ποια είναι! Ξέρεις κάτι δεν ξέρω γιατι ασχολήθηκα κιόλας.. αν εσυ αυτό το λες δυναμική γυναίκα εγω το λέω έλειψη ηθικής! αν απο τέτοιες γυναίκες γοητεύεσαι τότε ειλκρινά δεν με νοιάζει κανε οτι θες μακρια μου! Εγω ερωτευτηκα καποιον αλλον φαινεται ή αυτο που νόμιζα ότι ήσουν1" δεν πίστευα αυτα που άκουγα.. το μυαλό της ετρεχε χιλιομετρα αλλα με λανθασμένες πληροφοριες.

"ωπα ώπα Ιόλη η μόνη που με ενδιαφέρει είσαι εσύ!!" είπα εγώ τραβώντας την ώστε να κολήσει πάνω μου όμως τοποθετησε τα χέρια της στο στέρνο μου ώστε να κρατησει μια στοιχειωδης απόσταση.

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now