παρτ 90

2.2K 184 9
                                    

"Ε τότε πες μου τι δεν σαρεσει πάλι" είπε εκείνος κι εγώ απλά τον αγκάλιασα, εκείνος τύλιξε τα χέρια του κατευθείαν γυρω μου κάνοντας με να νιώθω πολύ μικροσκοπική , κρατώντας με σφιχτά.

Αφού ετοιμάστηκε ο Τζέικ έφυγε για δουλειά ψυθιριζοντας κάτι στον Κάιλ σαν "πήρες προαγωγή ήδη" , λογικά γιατί ο Κάιλ γιουχαρε σαν χαζό.

Εγώ πήγα στο δωμάτιο που έχω τα πράγματα μου για να ντυθώ κι να να φτιάξω τα πράγματα μου για τη προπόνηση.

"Κοίτα ρε Ιόλη τι έχει φτιάξει εδώ ο άνθρωπος, απλά για να νιώθεις σπίτι σου, είναι τρελό" είπε η Τζεση κι εγώ την κοίταξα περίεργα.

"Αυτό βλέπεις εσύ? Γιατί εγώ όταν το είδα απλά φρικαρα.. ιδιωτικότητα 0!!" Της είπα κι εκείνη κούνησε το κεφάλι της σαν να με καταλαβαίνει.

"Ναι έχεις δίκιο ίσως κι εγώ έτσι να αντιδρούσα αλλά επειδή είμαι απέξω κι το βλέπω ψυχραιμα συν ότι έχω δει με ποιον τρόπο φέρεται ο Τζέικ σε σένα κι από αυτά που μου έχεις πει το βλέπω έτσι" είπε η Τζεση και ξαπλωσε στο κρεβάτι..

"Τέλος πάντων.. εσύ πως είσαι;" Τη ρώτησα κι εκείνη χαμογέλασε..

"Άντε καλέ μια χαρά, έτσι κι αλλιώς είχα βαρεθεί στο κάτω κάτω 18 χρόνων είμαι δεν θα καθόμουν να χάσω κι τα νιάτα μου" είπε εκείνη κι γελαγαμε μαζί.

"Ο Κάιλ ξέρεις αν ήταν με καμία;" Ρώτησε η Τζεση...

"Δεν έχω ιδέα, αλλά τον έχεις ξετρελανει" είπα εγώ κι εκείνη χαμογέλασε.

"Και πάλι είναι σεκιούριτι σου δεν θέλω να τα μπλέκω"

"Δεν με ενοχλεί εμένα πάντως" είπα εγώ κι είδα τον Κάιλ που ήταν κοντά στο δωμάτιο οπότε αποφάσισα να σταματήσω τη συζήτηση κι να ξεκινήσουμε για προπόνηση εφόσον κι τα άλλα κορίτσια ετοιμάστηκαν..

Φτάνοντας στο παγοδρόμιο ο Σαρ έκανε ηδη προπόνηση κι ο Κώστας καθόταν στην καφετέρια, μολις με είδε πήγε να έρθει προς το μέρος μου αλλά τα κορίτσια πήγαν σε εκείνον λέγοντας του να περιμένει να τελειώσω τη προπόνηση..

Εγώ δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα αυτή η Προπόνηση...

πλευρά Τζέικ

"Τι έγινε Μάθιου;" Τον Ρώτησα καθώς είχε εκνευριστει πολύ με τον ελεγκτή στις κάμερες του παγοδρόμιου.

"Θέλει να πας εσύ εκεί δεν δέχεται εντολές από μένα" είπε ο Μάθιου. Πραγματικά σήμερα βρήκαν όλοι να ναι τόσο υπάκουοι???

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςWhere stories live. Discover now