Part 37

4.3K 316 21
                                    

"μπορεις να μη με ακουμπας;" τον ρωτησα και πραγματικα ενιωθα το αιμα να εχει ανεβει στο κεφαλι μου

"και αλλες φορες σε κραταγα δεν σε πειραζε"

"μπορεί να κολλησω κανενα μικροβιο με αυτες που πας και βγαινεις" είπα και εκεινος γελασε..

"μην ανησυχεις εκανα μπάνιο"

"σε σιχαινομαι" του είπα...

"χμμ τελικα με θες ακομα περισσοτερο απο οσο πιστευα"

"λες βλακ-" δεν πρόλαβα να πω και κλειδωσε το πρόσωπο μου με τις παλαμες του τραβώντας με κοντα του και φιλωντας με.. η αλήθεια είναι οτι μου είχε λείψει ολιγον...

δεν απομακρυνθηκα και οταν το καταλαβε αφησε το ενα του χερι να κρατησει τη μεση μου και να με τραβήξει ακόμα πιο κοντα του χαϊδεύοντας παράλληλα τη πλάτη μου... εκείνος σταματησε το φιλί και με κοιταξε..

"μωρο μου-" κατι πήγε να πει αλλα τον διεκοψα

"δεν ειμαι το μωρο σου!! και εσυ μου εχεις πει να μην μπλεκω τα επαγγελματικα με τα προσωπικα.. εχουμε συμβολαιο αλλα η μονη σχεση που μπορουμε να εχουμε ειναι ακρως επαγγελματικη.."είπα εγω αλλα αυτος δεν επαιρνε χαμπαρι..

"ειπαμε ειμαι η εξαίρεση που επιβεβαιωνει τον κανόνα" είπε εκεινος και με κρατουσε σφιχτα πάνω του..

"μπορείς να με αφησεις; δεν καταλαβαινεις οτι υποφερω ετσι; λες οτι ενδιαφερεσαι για την ασφαλεια μου ομως δεν καταλαβαινεις ποσο κακο μου κάνεις;" είπα σχεδον κλαψουριζοντας..

"Ιόλη.." είπε λες και εγω ημουν αυτη που τον αγανακτούσα..

"τι Ιόλη λες και δεν σε ειδα με την αλλη, καθεσαι κι μου πουλας ερωτες για να με εχεις του χεριου σου μεχρι κι στο συμβολαιο ειχες βαλει οτι απαγορευεται να εχω σχεση!!" συνεχιζα να ξεσπάω αλλα εκεινος συνεχιζε να με κραταει σφιχτα πάνω του μεχρι που ακουσε τη τελευταια μου προταση και σαν να τον διαπερασε ρευμα εκανε λιγο πιο πισω ωστε να με κοιταξει χωρις ομως να ξεκλειδωνει τα χερια του απο τη μεση μου..

"Ιόλη τι λες; δεν θα σου εκανα ποτε κατι τετοιο αυτο στο ειχα πει για να σε πικαρω!! δεν ειμαι τετοιος και το ξερεις!" είπε εκεινος χαιδευοντας το μαγουλο μου..

"είσαι ακομα χειροτερος, με το που με βλεπεις κατυεθειαν κοιτας να με φιλησεις αλλα ταυτοχρονα πηγαινεις με οτι κινηται.." είπα ξανα.. δεν ξερω πως επετρεπα να γινω τοσο αδυναμη μπροστα του.. 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςOù les histoires vivent. Découvrez maintenant