пролог

1.9K 176 32
                                    

окей, не се сдържах, пускам я един ден преди юли, хаха. enjoy ❤

---

Всичко започна, когато Джимин празнуваше осемнадесетия си рожден ден.

"Скъпи! може ли да занесеш храната на гостите?"

"Техьонг скъпи! не забравяй напитките!" Съпругата му изкрещя от кухнята, очевидно ръцете ѝ бяха заети с много десерти, викайки наляво и надясно, дори мърморейки му, че е толкова мързелив.

"Разбрано!"

Но дори дразнещия глас на жена му не можеше да развали деня му, да, днес е специалния ден на сина му. най-после Джимим стъпва в тийнеджърските си години, но това не означава, че му е позволено да прави неща за големи.

С подноси в двете си ръце, му бе трудно да ги балансира и всичко завърши така, че някой случайно се бе блъснал в него.

Глух звук и звук на оплискване /мисля/ се разнесе из стаята, и двамата късметлии, че чашите са направени от пластмаса, но това не означаваше, че дрехите им не са мокри.

Очите на Техьонг се уголемиха, когато погледна момчето под него, меката гаравнова коса, влажна, лицето му блестеше от течността, капки вода се стичаха от тялото му, до пуловера, който носеше, карайки част от дрехата му да залепне по тялото му, и Техьонг се закле, че не преглътна.

Малкия само се изчерви, заради позицията, в която се намираше, краката му от двете страни на тялото на мъжа, като двете ръце на Техьонг перфектно притискайки главата му, "Ъ-ъм... г-господин Ким-" той заекна, не откривайки правилната дума.

По дяволите, как ще каже на мъжа от горе му, че членът му бе точно поставен на задникът му? когато чонгкук реши да се измести, мъжат с лилавата коса отвори широко уста, усещайки нещо меко да се движи около зоната на членът му.

Техьонг най-накрая стана, кашляйки за да пречисти гърлото си, подавайки ръката си да му помогне, на което момчето срамежливо я взе, и двамата мълчейки преди момчето да потрепери.

"мамка му, съжалявам дете, не мислех да намокря твоите-" по дяволите, Техьонг можеше да види от пуловера на момчето, изящното му тяло.

Слабо тяло с тънка талия, розови зърна, седейки сладко на гръдта му, вкусни ключици на белия му като сняг врат, остра челюст, сладката му ръка с тънки пръсти, дори лицето на момчето бе красиво също.

Контролирай се Ким Техьонг, той е най-добрия приятел на синът ти.

Той даже не разбра, че бе зяпнал момчето, за кой знае колко дълго. без да се замисля по-дълго, проклинайки тихо, извика домашната прислужница, казвайки ѝ да изчисти бъркотията, след което завлече момчето до стаята, която споделяше със съпругата си.

"Ето, облечи това. Можеш да го върнеш по-късно." Той сложи дрехите си в ръцете на Чонгкук, които бяха, пуловер и боксерки. момчето вдигна вежда, поглеждайки мъжа объркано.

"Ами панталон?"

"Нямаш нужда от него, вероятно блузата е два пъти по-голяма, така, че ще стига до бедрата ти."

"Справедливо."

Техьонг набръчка вежди, когато по-малкия не показваше никакви признаци на движение, а само се изчерви.

"Може ли да излезеш от стаята..?"

"Ох, да, съжалявам."

Техьонг прочисти гърлото си и влезе в банята зад него, "Ако имаш нужда от нещо, аз ще бъда тук, защото ми се пикае." Затвори вратата, Чонгкук чу кликване от другата страна, което значеше, че по-големия заключи вратата.

Той се усмихна мазно, знаейки, че няма да пикае.

Междувременно при Техьонг,

"По дяволите, вземи се в ръце!" той се облегна на вратата на банята, разрошвайки лилавата си коса грубо, започвайки да стърчи на всякъде.

Той погледна надолу, проклинайки себе си, че се е надървил. той е най-добрия приятел на синът ти, по дяволите. мисълта, че получи ерекция заради 16 годишно момче беше доста невъзможно, за 38 годишен мъж.

Знам, стар, нали? Но красивото му лице крещеше, че все едно е още в двадесетте си години, о по дяволите, забрави съпругата си.

Той плъзна ръката си надолу в дънките си и хванa члена си, без значение колко се опитваше да си представи жена си, винаги накрая се оказваше лицето на Чонгкук, проснат на леглото с големия член на Техьонг вътре в него.

момчето е абсолютно грешно, с това бебешко лице и еротично тяло, дори не разбра, че ръката му се движи толкова трескаво, предсатва след представа за момчето с гарвановата коса в ума му.

"М-мамка му, Ч-чонгкук..."

Той свърши.

Той шибано свърши, задоволявайки се на най-добрия приятел на Джимин.

Какво по дяволите не е наред с него?!

---

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now