• 16 •

740 110 42
                                    

така, сега ще имаме ретроспекция на сокджин / от настоящия разговор между него и чонгкук

бележка: сокджин сега е на 27.

-

всичко започна, когато сокджин беше на 15. беше най-добрия в класа си, на първо място, беше и най-красивото същество в цялото училище.

всички мислеха, че е човек, на който можеш да подражаваш, имаше добро влияние... но дали си имаха на ум, че има повече за него.

"хьонг, беше ли съсед?" малкия попита, когато по-големия мъж се усмихна и поклати глава. "не, но просто слушай..."

всичко започна, когато звънеца би, обявявайки края на учебния ден. "добре клас, не забравяйте за есето си за другата седмица, разбрахте ли?"

всички от класа кимнаха, сокджин стана, последван от останалите. "ее, какво казваме на учителя?"

"благодаря ви, учителю." всички се поклониха, като по-големия направи същото към учениците си. "ох, г-н ким, може ли да останете за малко. трябва да говоря с вад за конкретен тест."

"каква изненада, обикновенно винаги си на първо място, хьонг." чонгкук се изкикоти и сокджин направи същото. "просто слушай тази част, окей? и тогава ще видим дали си разбрал."

след като всички излязоха, настъпи тишина, като сокджин чакаше зад чина си, като по-големия стана и се спря пред чина. облягайки се на неговия, защото сокджин сядаше точно пред него.

"има ли нещо нередно, г-н-"

"доста интересен човек си, сокджин." прошепна учителя, като по-малкия наклони глава на една страна с объркване. "извинете?"

"на колко сте, г-н ким.?" големия прошепна, като сокджин усети странно чувство да се надига в него. "15."

"хмм, ще ти задам въпрос, но искам да дадеш 100% честен отговор, окей?" сокджин кимна и големия се усмихна преди да попита,"нека кажем, че има връзка, която върви добре... но нещото е годините. те са 15 години, но и двамата са щастливи заедно."

"хьонг-"

"млъкни."

"добре, честно, странно е това с голямата разлика... но нещото, което е важно, е щастието. щом като те са щастливи и се обичат... това е нещото, което трябва да е важно между тях. да, може да има лоши коментари по връзката им, но-"

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now