• 2 •

1.6K 163 45
                                    

Техьонг скри лицето си в сгъвката на врата на Чонгкук, вдишвайки сладкия аромат на момчето, върха на носът му, изпращайки тръпки по тялото на момчето.

Мъжът облиза експериментално врата му, карайки го да закрие устата си с опакото на ръката си за да заглуши стенанията. Очевидно ядосан, Техьонг захапа ключицата, правейки червена смучка, която бе видима за човешкото око.

"Т-те..!"

Техьонг изхъмка одобрително и целуна червеното петно, продължавайки да маркира Чонгкук от врата до ключицата му, момчето си отбеляза, че трябва да носи полота с висока яка или шалове, следващия път, когато излиза от къщата му.

Той потупа задника му и заведе момчето в банята, слагайки го на мивката, заключвайки вратата за по-сигурно.

Точно, когато се обърна, Чонгкук го блъсна във вратата и падна на колената си.

"Ох, по дяволите."

Въздуха на мъжа спря, когато момчето откопча панталона му, изваждайки твърдия му член от боксерките, започвайки да изпомпва деликатно с ръцете си.

Техьонг се взираше в момчето, чиито очи бяха пълни със страст, галейки бузите си, признавайки дължината на члена на Техьонг.

"Те- може ли.."

"Какво бебе?"

"Може ли да ти лапам, моля?"

Ами, кой може да му откаже, когато той мигаше с невинни големи очи, молейки като изгубено кученце за храна, вместо храна - неговия пенис.

"Разбира се, че можеш."

Чонгкук се усмихна вътрешно, той като коте облиза върха -което накара по-големия да изстене при контакта- и да започне да си играе с топките му с ръката си,

Той затвори очите си и извади езика си, сигнализирайки Техьонг да го вкара в устата му, мъжът хващайки члена си за да го плясне леко по езика на момчето, дразнейки го, когато той изкимтя, защото нищо не проникваше в устата му.

Той въздъхна, когато най-накрая Техьонг вкара члена си и тласкайки се бавно в мократа му пещера /lol/, стараейки се да не бъде твърде груб с момчето,

Въпреки това, Чонгкук го харвсваше грубо.

Той изстена и изкара члена му от устата си, за да задоволи по-големия. Техьонг изви глава назад, когато почувства напрегността, която превзе члена му,

my son's best friend | bg translationTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon