• 8 •

1.2K 135 16
                                    

"По дяволите, не трябваше да работя в такова положение."

Беше се възпалил, толкова много. Дори се замисли, защо Техьонг не бе провъзгласен за секс Бог.

И днес не беше много хубав ден. Очевидно, нещото наречено негов брат продължаваше да го пита за парите, които той трябваше да прави. Да работи тук бе единственото нещо, което имаше.

Колко жалко, хъх?

Не е като той да искаше да работи там. Просто, никой друг не искаше да го наеме.

"Хей, бебе, колко ти е цената?"

"Изглеждаш секси, както винаги малък Куки."

"Мога да ти купя голяма къща, големи коли и голям пръстен, само за една сладка/вкусна вечер с теб."

Шибани задници.

Никакъв шанс да си продаде тялото на някой, добре, Техьонг е изключение.

Точно, когато си помисли, че вечерта му няма да стане по-ужасна, той трябваше да се покаже.

"Няма ли да им покажеш малко гостоприемство, Чонгкуки.. поне те ще ти платят, а не като твоя мъж." Той извъртя очите си, когато Чонгхьон преметна ръката си на рамото му.

Този човек- Чонгхьон бе причината, поради, която той работеше тук. Родителите му починаха, когато той бе на 11 години, Чонгхьон бе негов брат и единственото семейство, което имаше. / авторката явно е забравила, че там в по-предната глава родителите на кук заминават някъде. но караме вече с това. /

Чонгкук го обичаше, наистина, както всеки по-малък брат. Но той (брат му) го третираше като нищо друго освен, като негов роб, като източник за пари/доходи и той (чонгкук) го мразеше заради това.
/ понеже аз ги превеждам объркано, за всеки случай. /

"За какво говориш?"

Също така, мразеше, че говори глупости за Техьонг.

"Ох, знаеш, това твое татенце. Ако бях на твое място, бих предпочел да дам тялото си на някой, който ще ми плати. Но ти не си мен, и да бъдеш глупавото момче, което си, му даде позволение да докосва тялото ти."

Не тонът накара Чонгкук да се напрегне, беше думата. Чонгхьон забеляза начина, по който тялото на по-макия се разтресе и нещо, като, че ли го удари.

"Чакай- направи ли го?" Опасна искра запълни по-големия, като грабна китката на Чонгкук и го завлече в тоалетните.

Чонгкук изскимтя, когато гърбът му направи контакт със студената стена, където го блъсна брат му. Чонгхьон обърна тялото на малкия и не се поколеба да свали шортите му и боксерките му, когато вече бе с гръб към него.

Пъхвайки един пръст в разширената му дупка, Чонгкук изръмжа.

"Шибана кучко! Не можеше да чакаш повече, хъх? Толкова ли си отчаян за пениса му? А?" Чонгкук изскимтя. Брат му, вече забиваше пръста си с бърза скорост, без дори да му пука дали някой може да ги види.

"Затова ли искаше да станеш стриптизьор? Затова ли не позволи на никой да те докосва? За да му се връчиш?"

Изплашен стон напусна розовите устни на Чонгкук, звучейки на давеща се котка. Чонгхьон забърза, приемайки го като звук на блаженство.

Факт бе, че беше далеч от удоволствие. Чонгкук се опитваше да спре мъжа от тормоза в тоалетната на бара, хващайки здравата ръка за да намали движенията му. Но дълбоко в себе си знаеше, че това няма да помогне, Чонгхьон спира, когато той си поиска.

Всички хора игнорираха звуците, идващи зад вратата, не им се занимаваше или бяха твърде пияни.

Чонгкук се разплака. Всичко, което искаше сега, бе да бъде в ръцете на Техьонг, нищо повече. Имаше нужда от топлината на тялото, на по-големия, а не твърда студена стена.

"М-моля те, спаси ме, Техьонг.."

---
опаа

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now