• 13 •

894 123 3
                                    

когато по-малкия отвори бавно очите си, те се уголемиха, когато видя някой, когото не искаше да вижда.

техьонг.

"бебе..." по-големия прошепна и се опита да хване бузата на малкия, но бе изблъскан, когато куки стана и се изтупа.

"съжалявам г-н ким, не гледах къде ходя... ще отивам към стаята на джимини вече." чонгкук прошепна, като се поклони леко и избяга, карайки техьонг да изохка с объркване.
беше минало време от последния път, когато бяха заедно. всичко, което искаше, беше неговото бебе обратно и една идея изкочи в главата му.

"джимин!" извика техьонг, когато тримата изтичаха долу, чонгкук беше на гърба на зеленокосото момче, на конче, техьонг тайно, дразнейки се от това, сложи фалшива усмивка.

"искате ли сладолед?" предложи той, като двете джуджета се спогледаха и започнаха да кимат, карайки по-големия да се засмее леко.

"ето. но само вие двамата... трябва да говоря с вашия най-малък приятел за... брат му... който.. се обади." прошепна техьонг, след което синът му го погледна объркано, но след това двамата тийнейджъра избягаха през вратата, ръка за ръка.

перфектно.

техьонг размишляваше, докато усмивката на малкия изчезна, като погледна надолу, опитвайки се да не прави очен контакт с по-големия.

"бебе..." техьонг изгука, чонгкук опитвайки се да игнорира изсъскването на името си, което излезе от устата му.

"игнорираш обажданията ми, и не идваше в моментите, когато имах нужда.." след като каза това, възрастният мъж се промъкна зад младото момче, като целуна чувствителното място отзад на врата му, получавайки леко изскимтяване от стана на тийнейджъра.

"беше много непослушен, момченце." техьонг се наведе да прошепне тези грешни думи в ухото му, като това накара чонгкук да затвори очите си силно, преди да отвори устата си, но нищо не излезе от нея.

"говори, бебе... джимин и юнги вероятно няма да се върнат в близките 1-2 часа... какво ще кажеш? искаш ли да помогнеш на татенцето?" големия прошепна, като захапа ухото на малкия, от устните му излизайки леко измяукване.

гледна точка на чонгкук

мръсно, мръсно.

това беше всичко, за което мислех, когато техьонг започна да целува врата ми, карайки ме да извия глава назад, поставяйки я на раменете му.

когато го усетих да засмуква кожата на врата ми, клатейки леко главата си, му казах. "без смучки, т-татенце."

той просто се усмихна, преди да кимне, продължавайки да ме целува, като започнахме бавно, той започна да показва колко нетърпелив става, като разкъса дрехите ми бързо, като влязохме в тяхната стая.

по принцип нямаше да му пука за жена му... но този път беше различно. с гласа на чонгхьон в цялата картинка, беше в повече.

техьонг започна да поставя целувки надолу по гръдта ми, като го погледнах, виждайки голото му тяло пред мен. той е спиращ дъха, но това прави мислите ми още по-ужасни.

"бебе, може ли да лапаш на татенцето си." вместо да звучи като въпрос, звучеше повече като, направи го, за мен.

бавно кимнах преди да се смъкна надолу, поставяйки целувки по гръдта му, като достигнах члена му.

обвих ръката си около него и го стиснах леко, получавайки силен стон, който напусна устните му.

искам те, дори и да не мога да бъда с теб.

облизах го като коте, преди да погълна цялата му дължина, карайки го да извие гърба си и да изстене похотливо, като задвижих главата си нагоре надолу, забързвайки темпото, той скоро свърши в устата ми, като затегна ръцете си, които държаха косата ми.

"бебето ми иска ли награда?"

не, моля те...

срамежливо кимнах, след което той се изкикоти преди да ме вдигне към стената, краката ми увити около кръста му.

"след като беше добро момче, татенцето ти ще те възнагради." техьонг прошепна в ухото ми, като сложи пръстите си пред устните ми, аз бавно отворих уста като ги вкара вътре.

той ме накара да го гледам право в очите, като започнах да увивам езика си около пръстите му. очите му бяха пълни с желание и екстаз като гледаше право в мен, не можех повече.

бях сгазил в лайната доста дълбоко.

--- 

упси дупси.

бтв, вървете в профила на това сладурче -axis- и ѝ дайде малко любов на историите, добре написани са и заслужават повече внимание, благодаря! 💕

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now