• 6 •

1.5K 148 19
                                    

Почти е време.

Чонгкук чакаше търпеливо в стаята си, очи на часовника, който показваше 7.30, само още 30 минути..

Трябваше ли да тръгне сега? Може би е за негово добро, но в главата си премисляше наказанието, стомаха му, преобръщайки се, можеш ли да си представиш? Чонгкук да бъде завързан, с превръзка на очите, докато Техьонг се забива в него, бързо.

Той можеше да усети пулса си да се покачва, искайки това да е истина, но ще бъде доста болезнено, защото ще е първия му път.

Най-важното е, как ще се измъкне от брат си?

Момчето въздъхна и взе дългото си кожено палто, обличайки го, като излезе от стаята си, отивайки към долния етаж. Оглеждайки се в огледалото в коридора, виждайки, че нищо друго от облеклото му не се вижда освен бялото палто, Чонгкук сви устните си в права линия и продължи да ходи. / AriDgrayJackson dawam ti kredita/

"Къде отиваш?" Чонгхьон попита от хола, карайки по-малкия да спре, по-големия, напрягайки се. "И какво носиш, младежо?"

Той отмести погледа си от книгата и повдигна вежда, виждайки голямата бяла топка, която поглъщаше брат му.

"Ъ-ъм, о-отивам в Джимин"

"В това?"

"Навън е хладно!"

Чонгкьон омекна и се върна обратно към четенето си, мятайки ръката си мързеливо, "Както кажеш малчо, не се прибирай късно, или просто прекарай нощта там."

Очите на Чонгкук се разшириха с липса на вяра, когато затвори вратата след себе си, наистина ли той...? Какво??

Какво по дяволите, Чонгхьон, мислех, че имаш комплекси, но толкова лесно позволи на малкия си брат да загуби девствеността си.

Ако е това, което ще правят довечера.

След като мина покрай няколко блока, бе посрещнат от голяма къща в края на пътя, Чонгкук беше там много пъти, но само в стаята на Джимин,

Затова, когато се намери вътре в спалнят на Техьонг, се почувства странно.

"Подранил си." Дълбок глас се чу зад него, ръце отивайки сами към кръста му, "Д-да.. идеята да съм роб по време на първия ми път е доста-"

"Чакай, ти си девствен?" Техьонг целуна врата му, беше изненадан, защото Чонгкук бе твърде голям грешник за да е девствен.

По-малкия се гърчеше под неговото докосване, когато Техьонг плъзна ръката си в палтото, той погледна реакцията на лилавокосия, "Наистина ли..?"

Господи.

Устата на Техьонг се отвори широко, когато той разтвори палтото грубо, на косъм да скъса копчето, но не му пукаше.

Чонгкук си играеше с ръба на полата си, глава надолу, заради гладния поглед на по-големия, "Мамка му, Чонгкук."

По-малкия изскимтя, когато Техьонг задвижи ръката си по мекия плат, усещайки всяка една част от малкото тяло на Чонгкук, "Т-татенце.."

Издутината в дънките на Техьонг започна да става все по-голяма, когато еротичните пъшкания и хленчения на Чонгкук запълниха стаята, големите му ръце обхождаха бедрата му, мушвайки се под полата за да стисне дупето му грубо, "Т-татенце, моля-"

"Моля какво, бебе?"

"Нуждая се от теб, вътре в мен, сега."

---

благодаря за почти 2,000 преглеждания. 💜

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now