• 7 •

1.7K 153 38
                                    

смут! ако не сте окей с тези неща и се чувствате неудобно, не четете! длъжна съм да предупредя!

---
"Може ли обяснение за облеклото ти, бебе?" Каза Техьонг, ръмжейки, като погали вътрешната част на бедрото, на Чонгкук, бавно.

Ръка, опасно близко до задника на Чонгкук. Кожата му бе толкова мека, като на бебетата. Той не можеше да повярва, че докосва едно от творенията на Господ.

Междувременно, Чонгкук бе развълнуван, че девствеността му ще бъде отнета от мъжа, който обича. Откакто се запозна с мъжа, знаеше, че бе влюбен- колкото и клиширано да звучи, той знаеше, че бе любов от пръв поглед.

Беше грешно да харесаш женен мъж, но той не можеше да направи нищо.

"Осъзнах, че все още си хетеро и реших да се облека като момиче"
Чонгкук измрънка, когато по-големия го хвана за челюстта, прокарвайки отворената си уста по сензитивната кожа на врата му.

"В грешка си. Станах гей заради теб."

Техьонг обърна по-малкия и притисна тялото му в стената. Той бавно остави палтото да се спуска надолу, за да го превъзбуди повече. Захапвайки езика си при вида на тялото на Чонгкук, което изглеждаше толкова грешно.

"Мамка му, толкова си секси. Изглеждаш по-добре от жена ми." Очите му сканираха дрехите на Чонгкук. Беше доста възбуждащо, виждайки го в японска училищна момичешка униформа, с много къса поличка, която не можеше да закрие дори перфектното му дупе.

Чонгкук се усмихна вътрешно, чувайки комплимента. Все повече и повече размишляваше как Техьонг мисли, че той е по-добър от собствената му жена. Бедната тя..

Не ми пукаше за тази измамна кучка.

Да, така е. Тя е измамна курва. Бе изненадващо, че Техьонг никога не забеляза, че тя се среща със случайни мъже в бара след работа. Не питайте, Чонгкук работи там.

"Мхнн.. Т-татенце.."

Техьонг застана на коленете си. Ръцете му хванаха бедрата на момчето, разтваряйки ги. Дъх, преминаващ по порцелановата му кожа, изпращаше тръпки по гръбнака на Чонгкук. Момчето изстена, когато усети нещо мокро да се движи от крака му, до вътрешната част на бедрото му, почти стигайки до бельото на дупето му.

"А-ахн- т-татенце... това гъделичка~" звука от скимтенето вече правеше Техьонг по-твърд от всякога. Той изстена като облиза бельото, правейки мокро петно точно на дупката му. Чонгкук изскимтя, мърморейки, докато пръстите му навлязоха в лилавата коса на по-големия отзад.

my son's best friend | bg translationWhere stories live. Discover now