17. If You Come Back

99 9 4
                                    

A tento týden vám opravdu nedám pokoj. Protože tu máme další recenzi. Tahle kritika se bude týkat příběhu If you come back od RaSoKim, což je fanfikce na dva členy slavného boybandu One Direction, Louise Tomlinsona a Harryho Stylese, zkráceně Larry.

Jako vždy začnu coverem. Tento cover je naprosto dokonalý. Skvěle ladí barvy jsou dobře udělané řezy, font se hodí k obrázku. Vážně chválím.  

Ovšem, co rozhodně pochválit nemůžu, je název. Myslím si, že by to šlo napsat i česky, ale pokud to chceš mít anglicky, tak, prosím, dodržuj anglická pravidla. A to, že se první písmeno každého slova píše velké (kromě např. a, an, on, the etc.) - takže správný název by měl být If You Come Back. Edit - Wattpad zase blbne, takže se mi název ukazoval ve špatném formátu. Ovšem to, že by se to dalo napsat česky, pořád platí.

Anotace...

"Chtěl se vydat vlastní cestou, zatímco mně vyhovovaly věci v nynějším stavu.
Přesto jeho přání bylo mým rozkazem.
A tak se osud nás čtyř rozdělil.
Nakonec zůstaly jen vzpomínky, sladkobolné pocity zamčené ve skříňce minulosti."

Anotace je pěkná, dává mi důvod číst příběh dál. Akorát mi vadí, jak máš každou větu na samostatném řádku. Nechala bych to jako klasický odstavec - věty za sebou. Jinak je tento popis naprosto dostačující. Ani tam nemáš žádnou pravopisnou chybu.

Nemám, co dodat, takže se přesunu ke kapitolám. Příběh hodnotím, když je dokončený a má celkem tři kapitoly.

Čas od času ti ve větě chybí čárka, ale jiné pravopisné chyby jsem tam nenašla. Pak jsem také našla pár překlepů nebo smyček ve slovech. Jinak je po této stránce příběh naprosto v pořádku.

Líbí se mi, že je příběh jen o pocitové rovině. Takhle dobře popsanou neopětovanou (nebo možná tajně opětovanou, ale nikdy neprojevenou) lásku jsem už dlouho nečetla. Na konci se mi až chtělo brečet, když Harry definitivně zmizel z Louisova života.

Příběh jsem přečetla jedním dechem a už nemám více slov. Příběh je kraťoučký, prakticky jednodílovka. Jsem ráda, že jsem ho mohla recenzovat. Je velmi krásný a doporučuji jeho přečtení. 

Doporučení na závěr - Oprav si název a ještě jednou si příběh pročti a oprav překlepy. 

KritikyWhere stories live. Discover now