40. Dvadsaťštyri želaní

51 6 2
                                    

Ve své další recenzi se hodlám věnovat souboru drabbles s názvem Dvadsaťštyri želaní od autorky piece_of_my_life

Jako vždy začnu coverem. Obrázek v pozadí a styly písma jsou v naprosto úžasné kombinaci. Cover se mi velmi líbí a zaujal mne na první pohled. Ovšem podrobným zkoumáním jsem objevila jednu drobnou, ovšem nezanedbatelnou, chybičku, a tou je čárka nad "a" ve slově želaní. Chtělo by poprosit autorku coveru ShiroLufeyson, aby to opravila. 

Ještě než se přesunu k anotaci, tak bych chtěla upozornit na chybějící mezeru v názvu na Wattpadu, a to mezi // a slovem "adventný".

Anotace.

"24 dní. 24 ľudí. 24 želaní.
Otvorme spolu okienko po okienku, nahliadnime do osudov našich hlavných hrdinov a vypočujme si ich vianočné priania. Ktovie, možno sa v niektorom z nich nájdeme aj my."

Tak tady není o čem mluvit, vystihuje to knihu naprosto přesně. Nemám ani minimálních námitek.

A musím pochválit i poznámku pod anotací "Zbierka adventných drabbles a double drabbles". Zde bych pouze na konec věty doplnila tečku. 

Sbírku recenzuji jako dokončenou s celkovým obsahem dvacet čtyři drabbles.

Tak tady jsem našla jen pár chybek v čárkách - sem tam přebývaly, sem tam chyběly -, ale jinak naprosto bez chyb. 

Tvůj styl psaní mne rozhodně zaujal a už od první kapitoly jsem měla chuť si knížku dočíst do konce, což jsem taky udělala. Je to svižné, čtenář se do jednotlivé kapitoly lehce dostane a lehce z ní vyskočí a dokáže se soustředit na další příběh, přesně tak, jak by to u takovýchto souborů příběhů mělo být.

Počet slov pro drabble/double drabble odpovídá, takže ani k této volbě nemám co vytknout. Jen mne mrzí, že se u některých příběhů nedozvím konec, ale tak alespoň doufám v ty nejlepší konce. 

Rozhodně se jedná o velmi příjemné čtení a opravdu krásný soubor drabbles. Myslím, že tuto knihu mohu s klidným srdcem doporučit. Je vidět, že jsi do jednotlivých příběhů dala i kousky sebe.

Doporučení na závěr pro tentokrát nemám. Toto je nejkratší recenze, jakou jsem kdy napsala, ale tady prostě není co víc psát. 

KritikyKde žijí příběhy. Začni objevovat