12.

3.2K 227 48
                                    

"Eren, es gibt Journalisten und Fotografen, die im Haus herumlaufen ... Ich möchte keine Entführung lösen." Křikne po mě, když prochází okolo dveří k hlavním dveřím.

"Ich ging nicht zur Selbstverteidigung, nur umsonst! Ich kann auf mich selbst aufpassen!" Křiknu po něm na zpátek a, i s hrníčkem v ruce, zkříženým ruce na hrudi. Žil jsem osmnáct let s právničkou, se mnou se nechce hádat. Klidně použiju i nějaký paragraf, abych vyhrál.

"Dass du zur Selbstverteidigung gegangen bist, würde dir nicht helfen. Mehr als fünf Personen können dich angreifen. Ich möchte, dass du dich verteidigst." Vejde mezi dveře, opře se o rám dveří a upře na mě pohled, který jasně říkal ,zkus na to něco vymyslet.'. Klidně. Chce válku? Má jí mít!

"Ich rette. Das ist ganz einfach. Ich ging zur Selbstverteidigung mit Freunden, die stärker waren als ich, und es gab mehr! Immer - ich sage immer - ich habe es genommen!" Teďka jsem se usmál já s vítězoslavným úsměvem. Vím, měl jsem slabé argumenty, ale co. Vyhrál jsem. Vyhrál. Víc už nepotřebuji.

,,Hanji, vážně prosím, pohlídáš ho?" Teďka pohled přesměroval na Hanji. Vzdal to! Takže jsem oficiálně vyhrál! Jej! Hanji se usmála od ucha uchu - jako po celou dobu, co jsem přišel- a kývla. ,,Jasně a ráda!" Vypískala nadšeně.

Super, naposledy jsem měl chůvu na hlídání- moji babičku- když mi bylo osm nebo devět let. Teďka jsem o deset let starší a umím se o sebe postarat! Neee.. můj otec mi tu nechá chůvy. Tři! Pff, to mi nevěří, i když mi včera řekl že mi věří?!

,,Neboj, potřebujem s tebou něco probrat ohlédne focení, potom vypadnem." Řekne Erwin a mě se udělá knedlík v krku. Co by chtěl se mnou probírat? Jsem na všechno naučený. Tedy.. až na jednu jedinou věc.

,,Akty fotit nebudu!"

-Eren, es gibt Journalisten und Fotografen, die im Haus herumlaufen ... Ich möchte keine Entführung lösen = Erene, kolem domu chodí novináři a fotografové ... Nechci řešit únos dítěte.
-Ich ging nicht zur Selbstverteidigung, nur umsonst! Ich kann auf mich selbst aufpassen!= Nechodil jsem na sebeobranu, pro nic za nic. Umím se o sebe postarat!
-Dass du zur Selbstverteidigung gegangen bist, würde dir nicht helfen. Mehr als fünf Personen können dich angreifen. Ich möchte, dass du dich verteidigst.=To, že jsi chodil na sebeobranu, ti nepomůže. Může tě napadnou víc jak pět lidí, nepřepereš je.
-Ich rette. Das ist ganz einfach. Ich ging zur Selbstverteidigung mit Freunden, die stärker waren als ich, und es gab mehr! Immer - ich sage immer - ich habe es genommen!= Přeperu. To je snadné. Chodil jsem na sebeobranus přáteli, kteří byli silnější než já a bylo jich víc! Vždy - říkám vždy- přepral jsem je!

Japan [Riren]Where stories live. Discover now