35.

3.1K 199 2
                                    

,,Ce sera mon honneur, Eren." Doprdele! To mi nemohl nějak naznačit, že umí francouzsky? Heh... Vlastně nemohl. To by pak nebylo překvapení.
Nevím co řekl, ale podle nadrženého hlasu, tak mi říkal něco na to, co jsem řekl. ,,Nechci tě nějak ranit, nebo něco takového, ale.. základy němčiny umím."

Uraženě nafouknu tváře. To mě urazilo. Takže všechno co jsem mu řekl, tak tomu mohl rozumět. ,,Čemu všemu jsi rozuměl?" ,,Ich will dich, Eren." Zašeptá mi do hrudi s nádechem německého i francouzského přízvuku a na to se přisaje těsně vedle bradavky. Zakloním hlavu slastí a hlasitě zasténám. Cítil jsem jak se Levi pousmál.

Po pár krocích Levi otevřel dveře a zavřel je co jsme vešli za dveře. Jeho ložnice. Chtěl jsem si ji prohlédnout a zapamatovat, každý detail, ale Leviho rty těsně vedle bradavky, mi to nedovolily. Krucinál Levi! Nic o tobě nevím, ale miluju tě! Ani nevíš jak! Položil mě na postel. Ležel jsem tam jak dlouhý tak i široký. Levi si vylezl nademne a ulovil si mé rty. Polibek jsem mu oplácel, ale já chtěl víc. Nechtěl jsem se jenom mazlit. Dám mu ruce za krk a přilepím si ho k sobě. Otře se jazykem o spodní ret. Usměju se a pootevřu rty. Levi se ihned chytne a zajede jazykem do mé pusy a začne válka jazyků.

Zatímco on byl oblečený, tak mi sundal kalhoty. Prsty zaháknul o lem boxerek. Jednou za čas sjel až pod boxerky a to už jsem nedržel své hlasivky na uzdě. Ale pořád se mi nelíbilo, že on měl na sobě všechno oblečení! Rukama za jeho krkem, jsem mu začal vyhrnovat tričko. Pochopil to. Odlepil se odemne a sundal si tričko. Já se mezitím pustil do rozepínání jeho kalhot. ,,Někdo nedočkavý." Usměju se. ,,Ani nevíš jak." Úsměv mi oplatil. Sundal si i kalhoty a já měl dokonalý výhled na jeho hruď i na jeho kamaráda. U něj jsem se zdržel nejdýl.

,,Gott von mir..."

Levi se jen nad mojí reakcí pousmál. Roztáhl mé nohy a pak si mezi ně sedl. Přisál se na bradavky. Jednu cukal a druhou se věnoval rukou. Druhou ruku mi dal před pusu a já hnedka věděl co po mě chce. Začal jsem je cucat, sát a hrát si s nimi jazykem. Přestal se věnovat bradavkám a přesunul se k boxerkám. Zuby se zachytil o lem a stáhnul je. Zasténal jsem když mojí chloubu ovanul studený vzduch. Začal ji líbat, sem tam použil zoubky a já sténal a přestal vnímat Leviho prsty v mé puse. Vytáhl je a rovnou zamířil k vstupu. Moje poprvé a s Levim!

Vsunul první prst a já se stáhl. Bolelo to. Levi nechal mojí chloubu chloubou a naklonil se nademne. ,,Vždycky můžeš říct, že zajít dál nechceš." Řekl mi a já se mu podíval do očí. Myslím, že to z mých očích vyčetl. Nechci aby skočil, na to si to oba dva užíváme. Pohladil mě tváři, políbil mě a já se uvolnil. Přidal druhý prst a začal s nimi různě kroutit nebo je od sebe roztahovat. Přidal i třetí prst. Hýbal s nimi, jako kdyby byl Bůh. V očích jsem mu viděl, že si myslí m, že jsem už připravený a když chtěl vytáhnout prsty tak jsem hlasitě zasténal. Usmál se. ,,Tady?" Znovu najel na to místo a já se prohl v zádech s výkřikem Leviho jména. Cítil jsem jak mi cuká v chloubě. Nestačil jsem Leviho ani varovat, když jsem se udělal na své břicho.

Vytáhl prsty, naklonil se nademne a začal slízávat moje semene. Soustředil jsem se na jeho jazyk tak moc, že jsem nepostřehl tlaku u mého vstupu. Až když tlak se zvětšil tak jsem se strašně lekl. Vyjíkl jsem Leviho jméno a zaryl mu nehty do zad. Ale když mě kousl do podbřišku, tak jsem se nevěděl co dělat první. Jestli mám řvát, ne bolestí, nebo jestli mám sténat. Začal se znovu pohybovat. Když první bolest odezněla, tak přišla slast. Prohýbal jsem se v zádech a snažil se chytnout dech. Když se mi to podařilo, tak jsem sténal. Občas padlo něco i z Leviho strany, ale jen občas.

Už podruhý jsem se blížil k vrcholu. Levi nejspíš taky. Tak přidal a narazil na uzlíček nervů. Prohnul jsem se tak, že jsem se opíral hlavou o postel. Chytil mojí chloubu a začal jí třít do rytmu jeho přírazů. To už jsem dech nechytil vůbec. Jen jsem se kroutil nad návalem slati. Do toho mě Levi políbil. Neměl jsem vzduch v plicích, ale polibek jsem mu oplácel. Udělal jsem se. Levi chvíli ještě přirážel, než se udělal. Vystoupil ze mě a lehl si vedle mě. Přitáhl si mě k sobě na hruď. Oba dva jsme zhluboka dýchali- pravda, že Levi chytil dech dříve. Hladil mě ve vlasech a na zádech. Já se mu hlavou dostal mezi krk a rameno. I když jsem pořádně nechytil dech, tak jsem se Levimu přisál na krk. Zajel mi nehty pod kůži na zádech. Ha! Našel jsem slabé místečko. Usmál jsem se sám pro sebe a odlepil se.

,,Erene?" Podívám se na něj. Usmíval se. A já mu úsměv oplácel. ,,Víš, že tě nenávidím?" Několikrát ho slabě bouchnu do břicha. On se jenom přiblbě usmíval. ,,Bereš mi slova!" Řeknu uraženě a znovu ho políbím na krk. ,,Také tě nenávidím..."

-,,Ce sera mon honneur, Eren."- ,,Bude mi ctí, Erene."
-,,Gott von mir.."- ,,Bože můj.."

Japan [Riren]Kde žijí příběhy. Začni objevovat