41.

2.3K 191 3
                                    

,,Jenom můj?" Nazvedne obočí. ,,Noo.. i mámy, táty, babičky, dědečka--" přerušil mě polibkem a já si ho vychutnával. Byl nečekaný. Skoro jako všechno, od té doby, co jsem tady. Usmál jsem do do polibku. Když se odtáhl, tak jsem si na něj sedl obkročmo, ruce mu dal okolo krku a nemohl jsem si neodpustit mu neudělat mojí značku na jeho krku.

Jednou rukou mi zmáčkne zadek a druhou zase mě do něj šťípne. Vyjeknu, odtáhne se od jeho krčku a zle se na něj podívám. ,,To bylo za co?.." zamumlám. ,,Za tohle," zašeptá a nakloní se k mé klíční kosti. Hlavu nakloním na stranu a nechám Leviho se přisát. Mačkal mi zadek a postupoval rty níž a níž. Do té doby, než narazil na rolák.

Vyhoupl se se mnou do stoje a odcházel z obýváku do ložnice. Bych tak typ. Nohy mu obmotám okolo pasu a nechám se unášet Leviho rty na mém krku. Vejde do ložnice a nemá potřebu za sebou zavírat dveře. Kdo by tak chtěl, je to jenom práce na víc. Ani mě, to častokrát nebaví. Položí mě na postel, vyleze nademne. Zamračím se. Otočím nás. Takže teďka Levi ležel a já mu seděl na bocích. Když jsem mu chtěl říct, ať to nechá na mně, že mu udělám dobře, jako on mě, před několika hodinami.

Ale to by nesměl existovat předmět zvaný ZVONEK!

Oba se podíváme ke dveřím. Povzdechnu si. Problém není v tom, že oba dva jsem vzrušení, ale problém je v tom, že nás někdo vyrušil! Podívám se na Leviho. Mračil se- až moc se mračil. ,,Kdo to je?" Levi sáhne po mobilu, který měl na bílém nočním stolku. Rozsvítí obrazovku. 20:43. ,,Kdo by v tuhle hodinu řušil? Sousedé?" Zasměju se nad vlastní odpovědí. Asi jsme moc hlučný- nebo spíše já, jsem hlučný. Slezu z něho a lehnu si vedle něj. Levi zakroutí hlavou. ,,Hanji s Erwinem." ,,Ti dva?" Přikývne. Ukáže mi kde má sprchu, jestli se chci zbavit boule, ale já mu jasně řekl, že z postele vstávat nebudu. Jenom si povzdechl nad mojí dětinskou odpovědí a odešel. I stojí boulí mezi nohama. To musí být dobří přátelé, že tam jde.

Já si zalezu pod peřinu a zase si lehnu na velikánský polštář, jako před tím. Mě z té postele nikdo nedostane! Ani za zmrzlinu, ne!

Japan [Riren]Where stories live. Discover now