16.

3K 231 18
                                    

Vysedával jsem si v klidu na posteli a dopíjel svůj čaj. Byl jsem v klidu. Bez stresu, že by se mohlo něco pokazit. Prostě mě Levi s Hanji vyzvednou, odfotíme a pojede se domů. Jo.. takové myšlenky se mi vrtaly hlavou, do té doby, než se ozval zvonek.

Můj vnitřní klid byl v trapu rychleji, než mi to došlo.  Hodil jsem do sebe, studený, čaj a vylezl z pokoje na chodbu, ale dál jsem se nedostal. Moje nohy vypověděli službu. Mám takový strach, že všechno pokazim, ale takový strach jsem neměl, ani když jsem před týdnem přijížděl. 

Ze zdola se ozývali hlasy. Tátův jsem poznal. Dokonce i Hanji jsem poznal a nejhorší na tom bylo, že jsem poznal i Leviho. A Levi promluvil pár slov, za tu dobu, co jsem ho viděl a já si hlasy blbě pamatuju. To je to nejhorší na tom!

,,Erene, je tady Hanji s Levim!" Křikne táta. Ale já se pořád nedokážu hnout. Bojím se- i když nemám čeho. Zběsile zakroutím hlavou a rozejdu se ke schodům. Nohy se mi vůbec nechtěli zvedat, ale museli, vážně jsem nechtěl, aby mě Levi zabil pohledem, jen co bych sešel schody. To vážně nechci.

,,Erenku~ dneska ti to náramně sluší!" Řekne zpěvavím hlasem Hanji. Podívám se na ni a usměju se. Úsměv mi oplatí, ale u ní člověk nikdy neví, protože, ona, se usmívá pořád... ,,Ahoj Hanji.." přejdu k nim, táta mi vezme z ruky hrníček a s omluvným pohledem, odejde do kuchyně, ,,..a pane Levi," dopozravím. Levi jen prohodí rukou na pozdrav a poté mi vyčte, že jdu pozdě.

Chtěl jsem se začít obhajovat, když v tom zase řekl, že by jsme měli vyrazit- ,už tak tam budeme dýl, než jsem chtěl'. Posadili mě do auta černého mercedesu a mohlo se jet. Hanji cestou chtěla navázat řeč, jenže já i Levi jsme mlčeli, oba ponořených do svých myšlenek. Nevím nad čím přemýšlel Levi, ale já přemýšlel nad tím samým tématem, jako celý týden.

Levi.

Pořádně ho ani neznám! Viděl jsem ho jednou, jedinkrát, v životě a už mi pomotal hlavu. Kriste pane! Vážně jsem nad ničím jiným nepřemýšlel a někdy jsem přemýšlel snad o věcech, které se nikdy nestanou. A jednu noc jsem měl o něm sen. Mokrý sen. Pro moje štěstí byl táta v práci, tak jsem měl času dost bojovat s problémem mezi nohama.
Když nad tím tak přemýšlím... Táta přišel ve chvíli, kdy já jsem vycházel z koupelny. Pro něho to bylo divné, že jsem vzhůru, tak brzo a pro mě bylo divné, že se mi zdál mokrý sen o Levim!

,,Heyy Erene, nějak nám červenáš. Je ti dobře?"

Japan [Riren]Where stories live. Discover now