34.

2.8K 195 2
                                    

Když Levi parkoval, tak jsem myslel, že nás oba zabije. Bylo to tak rychlí, že jsem ani nereagoval, kdy vystoupil a kdy přišel k mým dveřím a tak trošku s Leviho pomocí, jsem vystoupil. Dveře odemkl nějakým kouzlem, protože ta rychlost nebyla normální.. nebo byla, jen já to vnímal dvakrát rychleji.

Když se zavřeli dveře, tak se na mě přilepil Levi. Ukradl si mé rty a já mu to dovolil. Vyhoupl si mě do náruče. Já mu dal nohy okolo pasu a ruce za krk. Tím jsem si ho k sobě přitáhl blíž. Neprotestoval, spíše naopak. Byl na mě celým tělem a já si užíval teplo jiného těla. Jsem v tom až po uši...

Levi se rukama zaměřil na mé nohy, co měl za zády a -Bůh ví jak- je sundal. Potom se rukama přesunul na můj zadek. Rty se odtáhl a přes koutek úst a spodní čelist se dostal k textilu. Se zavrčením se odtáhl a rolák zabíjel pohledem. ,,Nechceš si ho sundat?" Zakroutím hlavou. ,,Rád bych ho chtěl potom najít." Zašeptám a začnu ho líbat na lícní kosti. Nic nedělal a mě tím dával najevo, že můžu pokračovat. Postupoval jsem od koutku úst až k uchu. Levi se mezitím rozešel k dveřím, které, nejspíš, vedli do jeho baráku. Vystoupal pár schodů a vešel do chodbičky. Neměl jsem čas se kochat jeho barákem, mám úplně jinou prácičku. Zakousl jsem se těsně pod ucho. Tiše zasténal a zmáčknul mi zadek. Zavrním mu do ucha.

,,Erene, ty to chceš bez přípravy, že?" Na pár milisekund jsem se zděsil, ale hnedka jsem ten pocit zahnal. ,,A tvrdě." Zašeptám. Ani nevím jak a už jsem měl rolák dole. Zakousl se do klíční kosti a jednou rukou mi začal jezdit do zádech. Sem tam mi do kůže zaryl nehty. Pokračoval tam, kde ráno začal. Druhou rukou se mi dostal pod kalhoty a začal mačkat. Já se zmohl jenom na sténání Leviho jména.

,,Ich will dich, Levi."

-,,Ich will dich, Levi." - ,,Chci tě, Levi."

Japan [Riren]Where stories live. Discover now