38.

2.3K 201 17
                                    

Napětí rostlo a já myslel, že mi pukne hlava. Naneštěstí ticho prolomila Kuchel s tím jestli jsme obědvali. Odpověď byla jednohlasná. ,Ne'. Rozzářila se štěstím a ihned nám nabídla jídlo. To o kterém se Levi zmiňoval. Levi jenom přikývl, pak s jeho mámou odešli. Zůstal jsem se sám s Kennym. Napnu se a radši se zády opřu o opěrku křesla. Já tu nechci být...

,,Eren... Jaeger..." Začne potichu. Kouká před sebe, nikam jinam. Naskočí mi husí kůže po celé páteři. Levi, kde jsi?... Teďka. Hned. Teď. Chci. Splynout. S. Tím. Křeslem. ,,Slavný německý model. Láska všech dospívajících dívek..." Zakroutí hlavou a podívá se na mě. ,,Říkám ti... Uděláš něco Levimu a já udělám něco tobě." Říkal to s takovým klidem, až jsem se bál pohnout byť jen o milimetr, potom ztichl. Propaloval do mě díru a já byl dvakrát tak vyděšený, než když mluvil.

Pane Bože na nebesích... Prosím... Zab mě... O nic jiného tě nežádám...

Chvíli na to přijde Levi s Kuchel. Oba dva drží jeden talíř. Levi si sedne na své místo a Kuchel mi podá, můj talíř. ,,Pomme de terre gratinée." Řekne pyšně a sedne si na gauč. ,,Zapečené brambory se smetanou." Vysvětlí mi Levi. Kdo by to nepoznal? I kdyby toho měl několik tun, tak bych se toho nepřejedl! Pane Bože, to je tak dokonalý oběd!
,,Děkuji," usměju se na všechny tři a pustím se do jídla. Je to dvakrát tak lepší než jak to vypadá a než jak to voní. Začnu se rozplývat nad tou dobroutou, co mám před sebou.

,,Je to skvělé!" Pochválím jí to. Levi také přikývne, ale nic neřekne. Asi nemá slov, jak je to dokonalé. Hah. Užívám si tu chuť, když v tom se Kenny zeptá, jak se náš vztah vyvíjí. Podíval se na mě. Polknu a jednoduše odpovím. Že nám to kaple jako každému jinému páru. Tím jsem ho asi rozzuřil. Ale.. chtěl vědět, jak se nám vývíji vztah- tak jsem mu na to odpověděl. Jednoduše a zkráceně. Basta fydli! Ale pak mě dostal další otázkou.

Jak jsme na tom sexuálně.

Bože, odpusť mi už předem- já toho chlapa jednou zabiju.

Japan [Riren]Where stories live. Discover now