18.

2.8K 230 5
                                    

Zatím co Levi si za námi hrál s kabely, světly, plátnem a foťákem, tak mě Hanji trochu zaučila. Pár pravidel které si vymyslela a fungují. A proč si je vymyslela. Pravý důvod mi nedala, ale zato řekla, že to brzy poznám. Pravou stránku Leviho.

Za prvé, pokud se budu muset někde sejít s Levim, vždy na čas. (Nemá rád pozdní příchody.)
Za druhé, nechodit v ateliéru v špinavých botech. (V tu chvíli jsem po ní hodil nechápavý výraz. Jen kývla někam za mě a já pochopil.)
Za třetí, neštvát se do Leviho soukromí.
A tak dále to pokračovalo, ale to spíš už platilo jenom pro Hanji.

,,Tak jo... Můžeme začít." Řekne Levi. Ztuhnu. Proč? Proč se tak bojím? Nemám čeho! Párkrát jsem se nadechl a otočil se k němu. ,,Mám pár návrhů, v čem tě dneska budu fotit, tak bych potřeboval, abys mj to odsouhlasil." Kývnu a sesednu z židle a vydám se k němu. Než jsem k němu odešel jsem slyšel Hanji, jak mi přeje, ať to zvládnu. Tak jsem se rychle nadechl a poté rychle vydechl. ,,Tak jaké jsou návrhy?"

To co řekl mi vyrazilo dech. Řekl to, jako by to bylo normální. Ale normální to nebylo! Nevím jak jim, ale mě to normální nepřipadalo. V jednu chvíli jsem měl pocit že budu za ty témata zabíjet a druhou chvíli, že se začnu smát jak psychopat...

,,Školní uniforma- nejlepší by byla asi holčičí, lak tu máme... Králíčka a třetí návrh je... Společenský oblek."

,,C-co? J-jak jako h-holčičí uniformu?!" Vyjedu do něm vyděšeně. Slabě se mu nadzvedly koutky. ,,Takže uniforma... Výborný výběr." Otočí se na patě a zmizí za jedny dveře. Chvíli koukám na zavřené dveře, kde se Levi vytratil, potom se otočím na plátno. Bože můj, až teďka mi došlo, jak poslední dvě slova řekl. Řekl to tajemně, až mi z toho naskakovaka husina a ještě k tomu to řekl tak... Sexy, svým způsobem...

"Gott ... bitte ..."

-,Gott... bitte...'- ,Bože... Prosím...'

Japan [Riren]Where stories live. Discover now