29.

2.7K 201 25
                                    

,,Proč zastavuješ zrovna tady?" Řeknu. ,,Potřebuji vyřešit květiny, co mám v bytě. A tady pracuje moje dlouholetá přítelkyně." Na nic nečeká. Vytáhne klíčky ze zapalovače a vystoupí. Nechci ho následovat. Chtěl jsem na něj počkat v autě, ale otevřel mi dveře. Podíval jsem se na něj výrazem, který dával jasně najevo, že se mi nikam nechce.
Když tam stál dalších deset vteřin, tak jsem to vzdal a také vystoupil. ,,Jen pro tvoji informaci... Nemám tě rád." ,,Chápu. Ty mě nemáš rád, protože mě miluješ..." Zašeptá, když okolo mě projde.

,,Já si to můžu rychle rozmyslet," zavrčí na něj, ale pochybuju, že mě slyšel. Jen svěsím ramena a jdu za ním jak poslušný pes. Na vchodových dveří stálo jméno vedoucí květinářství. Petra Ral. Nic mi to neříká... Vejdu a do nosu mě uhodí několik vůní různých květin.

,,Nádhera.."

Zašeptám a podívám se okolo sebe. Po pravé i levé straně byli květiny s jmenovkami a s ceníkem. Na proti dveřím stál pultík. Uprostřed pultu stála kasa a menší prostor pro balení květin. Jinak tam také stály květiny. Za pultem byli dvě poličky. Na poličce výš byli umělé květiny- ty se tu prodávají, asi, hodně málo a na poličce níž byli různé postavičky z keramiky. Prasátka pro štěstí, čtyřlístek, skřítci a nebo pohádkové postavičky. Na nich jsem zůstal viset pohledem nejdýl. Ze zadní části prostu, který dělil místnost, kde jsem byl s Levim, s místností jen závěs- hnědý, aby splynul se dřevem na zdi- se vynořila dívka. Stejně vysoká jako Levi.

,,Levi! Dlouho jsi tu nebyl!" ,,Poslala mě jsem Hanji. Kvůli květinám... Všechny mi chcíply." Řekne a podívá se na černý tulipán. Už zbýval jenom jeden. ,,Aaah.. tak proto jsi přišel." Usměje se a přejde ke kase. Prohlédne si mě od hlavy k patě. ,,Nejsi ty ten, hodně známí model... Elen.. Gegr..? Zamračím se. ,,Ano jsem to já. Eren Jaeger," řeknu, na mě až moc hnusně. Další člověk do sbírky se kterým nebudu vycházet... Naštvaně se zašklebý, potom svoji pozornost upře jenom na Leviho. Protočím očima a odejdu na druhou stranu místnosti. Vážně nepotřebuji slyšet, jak se ho snaží sbalit.

Pfff. Jí dám, toho jejího, Elena Gegra..!

Japan [Riren]Where stories live. Discover now