25.

2.9K 220 11
                                    

Seděl jsem tam další hodinu a přemýšlel nad tím, co se mi zdálo. Pořád mi to nešlo do hlavy. To s Levim.. to mi pomalu dochází. Ale nechápu proč se tam zjevil Farlan. Ten v mém snu, neměl co dělat! Kazišuk! Vážně že jo!

Vyjdu z pokoje a rozhlednu se na obě strany. Vzduch je čistý. Vážně nevím jak bych tátovi vysvětloval bouli mezi nohama. Vážně ne. Rychle zaběhnu do koupelny- no.. běh to zrovna nebyl, ale berme to s nadhledem. V koupelně jsem se vysvékl a podíval se na sebe do zrcadla. Na krku nebo na hrudi, jsem žádné Leviho značky neměl. Jedna strana byla ráda, že to nebyla skutečnost a druhá byla zklamaná, a to hodně. Ale ty dotyky, polibky, byly skoro skutečné. Ne skoro. Nebo já to tak cítil...

Zalezu pod sprchu a spustím ledovou vodu. Vypískl jsem jak holka. Ale potřebuji se zbavit toho problému. Přemýšlel jsem nad tím jestli mám nechat vodu svojí práci, nebo si pomoc. Vyhrála druhá možnost. Začal jsem si honit nad představou Leviho. Podlamovala se mi kolena, tak jsem zády sjel, po zdi, na zadek. Po nějaké době mi ale tření nestačilo, tak jsem si přiložil prst k vstupu. Chvíli jsem s ním jen kroužil okolo, než jsem Hondo sebe strčil. Slabě jsem zasténal. Pokud mě uslyší táta, tak to budu hodně blbě vysvětlovat...
Kousl jsem se do rtu, když jsem přidal druhý prst a začal je roztahovat. Dostával jsem křeče do lýtek a měl jsem co dělat, abych nesténal Leviho jméno. To bych vysvětloval hodně hodně blbě.

Když jsem se udělal, tak jsem na sebe pustil horkou vodu a umyl se. Poté vylezl a mě došlo, co jsem zapomněl v pokoji. Já si tam nechal oblečení na převlečení! Super... Menší ručník jsem dal okolo krku a druhý, větší, si dal okolo pasu. Teďka přeběhnout do pokoje a tam se obléknout. Kroky v chodbě jsem nějak nevnímal. Vyčistil si zuby a přeběhl do pokoje.

Pokojem se ozvalo jen otevření a zavření dveří. Čelem se opřu o dveře. Tak jo. Nádech výdech. Před tátou budu dělat, že se nic nestalo a vše bude v pohodě. Nevím co si to namlouvám, ale dobře.
Začal jsem si sundavat ručník okolo pasu. Ručník jsem nechal spadnout na zem, když v tom se ozval hkas.

,,Tak tenhle výhled bych chtěl vídat denně,"

Japan [Riren]Where stories live. Discover now