20.

2.9K 227 3
                                    

,,Farlane, chtěl jsi něco řešit. Tak do toho nezatahuj Erena!" Zavrčí na něj Levi. Super. Z ateliérní místnosti se stala místnost o život. To chtěl každý z nás... ,,Tak ty se ho zastáváš?! Toho spratka, který se přetvařuje do kamery?! A potom i na ostatní, v jeho okolí?!" Zakřičí. Nevím na koho. Jestli na Leviho na mě, nebo na tu dívku.

3. světová válka.
Super...

,,Tak za prvé, nejsem spratek! Za druhé, na lidi okolo mě, se nepřetvařuji! A za třetí, není úplně jedno kdo se koho zástavá?!" Nadechoval se, že něco řekne, ale bych jsem rychlejší. ,,Nejsi jeho otec, abys mi mohl říkat co, kdy, kde a s kým může dělat! Levi má svojí hlavu! Tak by bylo dobré ho respektovat!"

Dobrá... Trošičku jsem vybouchl... Ale jen trošičku. Vážně. Levi s tou dívkou na mě koukali, jako kdybych neřekl, to co jsem řekl. Farlan mě zabíjel pohledem a neměl daleko od toho, mě pobodat nožem, který by si rychle vytáhl z nějaké šuplíku. Pro můj život, se držel. Otevíral a zavíral pusu. Neví, co mi nato má říct. To se mi líbí.

,,Isabel, jdeme!" Zavelí dívce a začne se přesouvat k hlavním dveřím. Cestou mě nezapomínal zabíjet pohledem. ,,A-ale Farlane! Já si chtěla s Erenem popovídat!" Řekne smutně a rozeběhne se za ním. Když okolo mě šla, tak se zastavila a podívala se na mě. Omluvila se mi za Farlana i za to, co jsem musel slyšet. Řekl jsem jí, že mi to nevadí, že se to stává. A také jsem se jí svěřil s tím, že jsem žil s právničkou v jednom domě. Jen se usmála, ještě jednou se omlouvila, pak odešla za ním. V ateliéru jsem zůstal sám s Levim. Povzdechl si, promnul si si spánky a podíval se na mě.

,,Promiň," řekne. Překvapí mě to. Usměju se na něj. ,,To je v pořádku. V Německu jsem se hádal podřád, když šlo o někoho z rodiny, nebo z blízkých přátel i lidí okolo mě." Řeknu a vydám se k němu k lince. Opře se o ní a podívá se bůh ví kam a má nečitelný výraz. Chvíli zavládne ticho. Je to divný. Z hluku do ticha. Ale také to má své výhody. Levi přemýšlel nad něčím a já taky. Myšlenkami jsem přemýšlel o tom, co jsem řekl. Já jsem svým způsobem řekl, že.. že se mi Levi není fuk. Že pro mě něco znamená. Víc než fotograf nebo spolupracovník.

Ale mnohem, mnohem něco víc.

Japan [Riren]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن