26.

2.8K 206 7
                                    

Ztuhnu. Ne. Ne... Nenene... Ten mi tady chyběl... Těžce pootočím hlavu na stranu. Seděl na posteli, jednu nohu přes druhou nohu. Loktem se opíral o koleno a hlavu měl položenou v dlani. A to, co mě zaujalo, byli jeho oči. Možná se tvářil neutrálně, ale v jeho očích bylo jasně vidět jak mě svléká pohledem. Heh.. já už byl nahý...

,,C-co tu, doprdele, děláš?!" Vykřikl jsem to tak vysoko, že jsem si toho ani nevšiml. Šáhnul vedle se, potom zvedl tu danou věc. Mobil. Můj mobil. Kleknu si na zem pro ručník. ,,Přivezl jsem ti mobil, co sis v ateliéru zapomněl...." Zamračil se, když jsem si uvázal ručník okolo pasu. ,,..a nemusíš si dávat ten ručník. Máš to, co mám i já," řekne znuděně a podívá se na vyplý displej telefonu. ,,M-možná mám to, co máš i ty, ale já se tím tobě, nemusím chlubit, jako ty,"

Erene, ty Pičusi! Co jsi to právě řekl?! Teďka sis upsal duši ďáblu!

,,Cože?!" Co jsem říkal? ,,N-nic..." Mobil nechal mobilem a pomalu šel ke mě. Jako šelma ke své kořisti. Zády se nalepím na dveře. Maminko, já nic neudělal! Já se jenom bránil! Prosím! Už byl dva kroky odemne. Ruce jsem dal rychle nad hlavu, jako bych se bál, že mi jedna přiletí. Nohy si přitáhnu blíže k tělu a hlavu 'schovám' mezi hruď a kolena.

Levi mě chytl za zápěstí a vytáhl mě na nohy. Rychle přešel k posteli, na kterou mě hodil. ,,H-hey...!" Nadzvedl jsem na loktech, abych viděl na Leviho, co dělá. Sledoval mě. Prohlížel si každý píť  těla, který byl vidět. Už nevypadal naštvaně. Po nějaké době si sundal tričko a vyhoupl se nademne.

,,Abych nebyl jediný, který se jenom kochá." Zašeptá, ale já jeho slova nevnímal. Já jsem by okouzlen Levim bez trička. Natáhl jsem ruku a dotkl se jeho břišáků. Polštářky prstů jsem přejížděl sem a tam a nespoustěl zrak z mého ruky a jeho břišáků. Levi se jenom uchechtnul a sklonil se k mému krku. Nejdříve ho jenom líbal a potom si na něm začal dělat značky. Já jsem se jenom zmohl na tiché sténání. Jedna jeho ruka si našla cestu k pasu. Nejdříve jezdil prsty na podbřišku poté se zachytil o lem ručníku.

A mě došlo, co děláme. Rukama jsem zatlačil proti jeho hrudi. Se zavrčením se zvedl a podíval se na mě zlým pohledem. Chvíli jsem si prohlížel jeho obličej- a hlavně rty. Ale také jsem v sobě vedl válku. Mám to nechat zajít dál, nebo ne? ,,Co je?" Pohladí mě po tváři. ,,N-ne..." Řeknu a uhnu pohledem. Zarazil se v pohybu. ,,Jak jakože ne?" Mírně zavrčí. ,,Neznámé se ani týden a.." políbil mě. Podívám se na něj. ,,A proto sténáš moje jméno ze spánku..?" ,,J-jak..?" Měl jsem slzy na krajíčku. Chci se propadnout do země. Hned. Teď.

,,Řekl mi to Grisha, než odešel do práce," počkat! On odešel do práce? Vždyť jsme měli jet nakupovat! Vždyť mi to slíbil... Slzy si najdou cestu ven. Přikryju si dlaněmi obličej. Brečím jak malé dítě... Super... Levi si sedne na mé boky a sundá mi ruce z obličeje. ,,Psst... Jestli jsem udělal něco co jsem neměl, řekni mi co." Zakroutím hlavou. Dám mu ruce okolo krku a přitáhnu si ho blíž. Vzlykám.

,,Ty nic... Ale já..."

Japan [Riren]Kde žijí příběhy. Začni objevovat