49.

1.9K 181 1
                                    

,,Potřebujeme si s tebou promluvit." Řekne za námi táta. Pustím mámu a podívám se na něj. Přelétavám pohledem z táty na mámu a obráceně. ,,O čem?" Máma ukáže na gauč. Tak já si sednu do křesla a rodiče zas na gauč. Chvíli panovalo ticho a já si mohl promyslet, co chtějí probrat.

Snad to, že poslat mě sem, byla chyba?
Nebo chtějí probrat focení?
Snad nechtějí probírat Leviho!
Zděsil jsem se nad tou myšlenkou, ale hnedka jsem jí zahnal. Je pravda, že se moje máma zná s Leviho mámou, ale to hnedka neznamená, že musíme probírat Leviho.

,,Erene. Ode dneška budeš jezdit do agentury, kvůli focení." Začne táta a já se zděsím.

Takže chtějí probírat Leviho.

,,Proč?"

,,Levimu nikdy nevěř."

,,Proč ne?!"

,,Je to strašný sukničkář, zlatíčko. Proto."

,,Mami. Přála jsi mi všechny vztahy. Tak proč né ten s Levim? A to, že je sukničkář... Tomu nevěřím." Zakroutím na nesouhlas hlavou.

,,Ano. Přála jsem ti všechny vztahy, protože jsem tě chtěla vidět šťastného. Ale pokud ti Levi zlomí srdce, tak to rozhodně vidět nechci..." Nedechne se a znovu začne.

,,Nikdy jsem tě nechtěla vidět smutného. Vždycky jsi byl usměvavý kluk, který zářil optimismem. Nechci vidět takového kluka, zničeného, který už nikdy nechce vztah, protože se bude bát."

Chvíli jsem ticho a pozoruji oba dva.

,,Je pravda, že se do všeho vrhám po hlavě a že jsem někdy více agresivní, než bych měl- to vím. Ale.. proč mi nechce dopřát něco, co mě tady aspoň udrží a nebudu zalezlý v baráku. Takhle budu chodit ven s někým, koho mám rád..."

Oba dva se nadechovali, že něco řeknou, ale byl jsem rychlejší.

,,Mě to nerozmluvíte. Prostě... Nicht zufällig!"

Záložím ruce na prsou a začnu je propalovat pohledem. Táta chtěl něco namítnout, ale máma to se mnou vzdala. Stoupla si a přešla ke mě. Klekla si přede mnou a zadívala se mi do očí.

,,Vzdala jsem to s tebou... A pokud ti Levi něco udělá, tak věř, že tu budu pořád pro tebe, zlatíčko. Nikdy tě nevydědím." Políbí mě na čelo. ,,Vertrau mir. "

-,,Nicht zufällig!"- ,,Ani náhodu!"
-,,Vertrau mir. "- ,,To mi věř."

Japan [Riren]Where stories live. Discover now