Capitolul 15

3.7K 195 4
                                    

Am ajuns acasa rapid,mi-am facut un dus si m-am trantit in pat.Sunt obosita si multe ganduri imi strabat capul acum.Deci,sa recapitulez putin.Ryan e varcolac si la fel sunt si eu pentru ca el m-a muscat si sunt sufletul lui pereche,el e alfa si eu sunt luna lui ce o mai fi insemnand si asta.

-Inseamna ca esti sufletul lui pereche.
Aud o a doua voce in capul meu,o voce fina si feminina.Cred ca ceea ce a spus Ryan se adevereste.

-Cine e acolo?Cine esti?Perfect!Incep sa vorbesc singura,o sa sa inebunesc mai mult ca sigur daca nu am facut-o deja.

-Ma numesc Leyla,sunt lupul tau interior.Si,sa iti raspund la intrebare.Un alfa e seful unei haite iar luna lui este sotia lui.Cum ar fi un rege si o regina la oameni.

-Multumesc pentru raspuns Leyla..eu sunt

-Ava,stiu cum te numesti.Stiu totul despre tine naivo,ce iti place,cum te simti,iti stiu dorintele si cele mai intunecate ganduri.Fac parte din tine.

-De unde ai venit?..Explica-mi te rog,daca nu e doar un vis tot ceea ce mi se intampla vreau sa stiu,Leyla.Vreau sa stiu totul..

-De cand te-ai transformat ai inceput sa te adaptezi acestei lumi,prima data ai inceput sa te simti mai puternica,ai inceput sa te comporti ciudat si sa ai pofte mai ciudate,in final am aparut eu.La prima luna plina te vei transforma,adica eu voi iesi la suprafata,si aici ma refer la forma mea fizica.Si da,o sa doara putin cand te vei transforma prima data dar apoi nu va mai exista aceasta durere,va fi bine,o sa vezi.

-Dar..Leyla..Maine e luna plina..Nu sunt pregatita pentru asa ceva..nu pot,nu,nu acum..

-Ava,totul va fi bine,gandeste-te la copiii mici care se nasc asa si la varsta de trei ani au prima lor transformare,o sa fie bine.
Ok,dau crezare la toata ideea asta si toata povestea asta.Ce alte dovezi imi mai trebuie?Si de acum trebuie sa am grija pana si ce gandesc pentru ca,se pare ca cineva imi poate citi gandurile.
Mi-a sarit somnul si am iesit afara,viata mea se schimbase radical si trebuia sa ma obisnuiesc cu asta.Am mers pana la cutia postala sa verific daca mi-a ajuns diploma de absolvire de la liceu dar,in schimb am gasit o scrisoare de la..Rene..uitasem complet de existenta ei si de cea a nesuferitului de Sebastian pana acum..Iau plicul alb in mainile mele si il desfac rapid,nu pot spune ca sunt curioasa in legatura cu ce scrie dar sincera sa fiu,sunt putin emotionata,nu vreau sa vina acasa,nu acum.Mai ales ca maine seara e luna plina,nu vreau sa fie aici.Deschid plicul si trag foaia alba din el si incep sa citesc.

"Bună scumpo!Poate te întrebi unde am dispărut eu si Sebastian,tu nu erai acasa cand am plecat noi,asa ca am plecat fara sa iti mai spun.Mi-am dat seama ca tu nu te vei intelege niciodata cu Sebastian,asa ca m-am mutat la el.O sa stai singura,o sa te mai vizitez din cand in cand,sper ca esti bine si sanatoasa.Deja iti duc dorul,si sa stii ca poti veni oricand sa ne vizitezi.Si poate te mai intrebi de ce nu te-am sunat,nu e vina mea,aici nu exista semnal,casa lui e intr-o padure la propriu si semnalul lipseste la fel ca internetul.
Ti-am facut un crad la banca,acolo ti-am pus niste bani sa ai de cheltuiala,o sa iti pun lunar sa nu imi scoti ochii dupa ca te-am parasit sau te-am neglijat.Destul cu morala,vreau sa stii ca mama te iubeste si iti duce dorul in fiecare minut.

Cu dor,mama."

Minunat,o sa am liniste.E perfect,e minunat!Leyla ai auzit?O sa fiu fericita in sfarsit!Din spatele meu apare Ryan care se uita putin dubios la mine dar e ok,nu il invinovatesc.Ii sar in brate si incep sa rad,sunt fericita,si nici nu imi mai pasa de toata nebunia asta cu lupii sau tot ce tine de ei.Viata mea s-a schimbat complet si eu o accept asa cum e.

-Ava,esti bine?

-Da,sunt cea mai fericită fata din lume Ryan!
Il strang si mai tare in brate si din cauza emotiilor incep sa tremur.El observa si ma duce in casa,in curand se lasa seara si lui nu ii place sa stau afara cand e intuneric,spune ca e primejdios pentru mine,o nou nascuta.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum