Capitolul 45:Cascada de Argint

1.5K 85 2
                                    

   Am mai alergat puțin și nu am mai simțit pământul sub picioare.

- Ce naiba ...

A dat ghinionul peste mine . Eram prea preocupată de cei 25 care mă urmăreau și nici nu am avut timp să observ că în față era un fel de vale care era cam abruptă . Din cauza vitezei cu care alergam nu am putut decât să sar și să aterizez pe unde o fi pentru că nu aveam unde , tot locul fiind plin de copaci și tufe cu spini . Am încercat să îmi mențin echilibrul după ce am reușit să ajung pe pământ dar nu am putut așa că am luat-o la vale . M-am zgâriat în toți spinii posibili și m-am lovit de toate crengile existente ca la final să dau cu capul de un  copac . Ziua mea norocoasă ce pot spune . M-am uitat în sus și i-am vazut pe vampiri cum coborau cu grijă dar grăbiți valea . M-am ridicat cu greu și am luat-o din nou la fugă , mai încet decât înainte .  În ce situație splendidă mă aflam : planul nostru a eșuat , eram plină de zgârieturi și vânătăi , imaginea îmi era ușor încețoșată de la lovitura la cap.
Alergam , nu știu de cât timp o făceam dar deja începeam să mă simt slăbită . Rănile  care sângerau deja erau enervante , făcându-mă să mă mișc ceva mai greu . Trebuia să găsesc un loc unde să-i atrag într-o capcană , să am avantajul în favoarea mea . Le auzeam pașii foarte clar ,se apropiau destul de mult . 25 contra unul nu era o luptă prea dreaptă . Am continuat să alerg până când am zărit o vale... Pe bune ?! Altă vale ? Ah după ce terminăm cu tot războiul ăsta nu mai vreau să văd vreo vale  în viața mea . Partea bună era că acea vale era destul de mică și ...era și o cascadă . Ciudat loc pentru a vedea o cascadă . Am coborât cu grijă valea pentru că nu mai voiam să pățesc ca înainte . Mă aflam cam la 10 metri de cascadă . M-am oprit ca să-mi trag sufletul câteva secunde și deja le auzeam glasurile în spatele meu .

- Am încolțit-o . Nu mai are unde să fugă .

- E destul de rezistentă după căzătura pe care a luat-o .

- Defapt ar putea încerca să intre în lacul format de cascadă dar nu e atât de nebună ...nu ?

- A fost în stare să ne aducă până în acest loc și ea încă trăiește ....deci o cred în stare .

- Varcolacii nu se învață niciodată minte nu-i așa ?

- Așa se pare .

  De ce aș fi nebună să intru în apa cascadei ? Până la urmă e doar apă , nu cred că m-ar afecta într-un fel . Doi dintre ei deja coborâseră valea și se îndreptau spre mine iar în acel moment am zbughit-o spre apă . Imediat cum am făcut câțiva pași am simțit cum picioarele îmi ard . Nu se poate

-Argint în apă ?!

Asta e cea mai mare aberație . Totuși pe pielea mea și rănile deschise se simțea destul de real . M-am uitat prostită câteva secunde la apă ca să-i observ culoare ușor argintie , nici de cum limpede și transparentă cum ar trebui să fie apa . Puteam fi mai norocoasă de atât ?! După toate câte s-au întâmplat am mai și nimerit într-o cascadă cu argint . Nici măcar nu am auzit că există așa ceva. Cu greu înaintam spre fundul cascadei , unde apa era mai adâncă ca să scap de cei 25 de vampiri. Aceștia stăteau înspăimântați la mal și mă priveau ciudat . Presupun că nici unul nu avea curajul să intre ...cred că doar cineva atât de nebun ca mine o putea face . Încercam să mă țin pe picioare deoarece mă simțeam de parcă cineva îmi smulge pielea de pe mine dar trebuia să rezist . Nu aveam de gând să cedez și să mă predau Vampirilor. Privirea mi se muta de la unul la altul dar nici unul nu avea de gând să facă vreo mișcare prea curând sper.

- C..cum de mai stă în picioare ?

- A-alex ....apa asta nu trebuia să conțină argint ? Mulți lupi au murit doar atingând cu vârful labei apa iar ea mai că înoată și nu are nimic!

- N..nu știu ce să zic ...O doamne ,trebuie să-i spun lui Lucifer.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum