Capitolul 71:Misiune Imposibilă

1K 49 0
                                    

Mall-ul era plin de lume . Cu greu ne-am găsit loc de parcare . Odată ajunși în Mall , l-am cărat pe săracul Luk în fiecare magazin posibil . Mi-am cumpărat la haine câți alții își cumpără în ani . Am cumpărat de la geci , bluze , plovăre , la sutiene , șosete si mănuși,plus alte accesorii . Am vrut sa le plătesc , dar deșteptul de Luk s-a oferit ca să fie el un gentelman . Chiar nu voiam să mă simt ca o femeie întreținută , mereu mi-a plăcut să stau pe bani mei . D-aia Andrew niciodată nu imi dădea bani . Munca grea eu o făceam.
După ce am terminat cumpărăturile , ne-am îndreptat spre Fast-Food-ul din Mall . Eu tot mă tot certam cu Luk  dacă să mergem la Mc sau la KFC . Eu zic că mai bun e KFC.

- LUK !

Un strigăt ne provocă pe amandoi să ne oprim din a ne mai certa și să ne întoarcem spre persoana de la care a provenit . O fată de vreo 18  ani , blonduță , cu ochi negri, ne stătea în față . Părea asiatică . O asiatică al dracului de frumoasă . Avea niște forme bine definite , iar după cum era îmbrăcată , se vedea că era o femeie careia îi plăcea să se aranjeze .

- O bună Adelle, Nu știam că ești și tu aici .

O salută politicos Luk, dându-i unul din zâmbetele lui fermecătoare .
Aceasta se uita atentă la mine , studiindu-mă din cap , până în picioare , iar o încruntătură îi scăpă când mi-a văzut tricoul . Sau defapt ce scria pe tricou .

- Eram la plimbare cu fratele meu și cu această ocazie am zis să mai văd și eu ce haine noi au mai apărut . Am profitat , astfel oprindu-ne aici . Dar tu ce faci aici ? Și această domnișoară este... ?
Îl întreabă ea calmă , uitându-se ba la mine , ba la el .

- O , scuza-mă că nu v-am făcut cunoștință.Adelle , ea este Heaven , este nouă aici . Heaven, ea este Adelle .
Adelle a făcut un gest care m-a surprins . Mi-a cuprins mâna , zâmbindu-mi dulce . I-am răspuns la strânsoare , salutând-o la fel. Poate nu era așa fițoasă cum credeam .

- Nu știam că avem un nou lup în haită.Max nu mi-a spus nimic și asta mă surprinde .

Am înghețat . Am uitat complet de identitatea mea adevărată . Eram un Rogue . Eu trebuia să stau ascunsă de lupi , nu să mă arăt lor .

- Defapt Adelle , ea nu face parte din haita noastră .
Spune Luk, bolborosind și scărpinându-se la ceafa ca un copil mic când este prins cu minciuna .

- Atunci de la ce haită provine ?

- Păi cum să îți explic . Nu provine de la nicio haită .

Fața lui Adelle s-a schimbat imediat . Era uimită și nervoasă . O înțeleg perfect . Nu e normal să lași un Rogue într-o haită , fără ca Alpha să cunoască asta .

- Poftim , ai lăsat un Rogue să scape și să se ascundă la noi in haită !
Urlă ea la Luk, înroșindu-se toată la față de nervi .

- Linistește-te Adelle, e inofensivă . Doar uită-te la ea cât de mică e . Nu e în stare nici măcar o muscă să omoare. Doar stă câteva zile fără să facă probleme . Plus ca eu sunt tot timpul cu ochii pe ea , crede-mă.

Aceasta ia o gura mare de aer și expiră puternic . Era tactica ei de a se relaxa. Își închide ochii și încearcă aceași metodă de respirație până se liniștise . Își deschise din nou ochii și se uită la mine . Puteam remarca în privirea ei milă , tristețe și compasiune .

- Sunteți inconștienți . Nu știți în ce pericol vă aflați acum .
Spune calmă , acum fixându-ne cu o privire serioasă .

- Despre ce tot spui acolo .
Întrebă Luk panicat .

-Max e aici . În Mall . Dacă dați de el , imediat va recunoaște că Heaven nu aparține haitei . Și va ieși foarte urât când va ști că tu ai ajutat-o .

Paralizasem de teamă . Era aici . Era atât de aproape de mine . Moartea mea era aici plimbându-se , căutându-mă . Nu trebuia să vin aici . Nu trebuia să accept să rămân . Trebuia să plec de dimineața și să nu mă mai întorc vreodată . Trebuia să uit și de Lul si de locul ăsta blestemat . Să uit de Ales , de Andrew și de "familia mea". Să uit de tot .

- La dracu !
Bombănise Luk, încercând să formuleze un plan de scăpare. Se vedea că și lui îi era teamă.

- Lasă că o să îl caut și o să-l țin în loc , iar voi fugiți prin spatele mall-ului . Spune Adelle înainte să se îndepărteze de noi și să se piardă prin mulțime . Luk nu mai așteaptă nicio secundă și mă prinde de mână , trăgându-mă cu tot cu băgaje prin Mall . Mergeam la pas alert , lovindu-ne de tot felul de persoane . Eram speriată de moarte . De abia îmi puteam controla corpul din cauza șocului , iar vederea îmi era încețoșată . Și atunci remarcasem de ce . Plângeam . Asta observase și Luk,  într-uncât se întoarse cu fața spre mine , cuprinzându-mi obrajii cu palmele sale calde și ștergându-mi lacrimile cu degetul mare de la mână .

- Nu plânge. Totul va fi bine . Niciun rău nu ți se va întâmpla și vom scăpa împreună din asta . Nu îl voi lasă să te rănească orice ar fi .
După ce termină de zis , se apropie de mine și mă lua in brațe .

- Uite cum facem , Heaven. Eu mă duc în spate cu tot cu bagaje la mașină , să verific dacă locul e liber , iar tu rămâi aici până vin eu să te iau . Daca nu mă intorc în 15 minunte , înseamnă că am dat de el și îl voi face cumva să plecăm de aici și eu , și Adelle . Deci fi atentă ce faci , bine?

- Promit .
Rămân lipită de perete într-un colț , așteptând cumințică . Priveam persoanele cum trec , încercând să îmi dau seama cum ar arăta Alpha Max ca să pot fugi de el . Presupun că era un barbat destul de mare si solid . Iar privirea lui ar îngheța pe oricine . După vreo aproximativ 20 de minute de aşteptat, decid să mă strecor ușor spre ieșire . Luk se pare că a dat de Alpha și nu se va întoarce ceea ce însemna că eram singură de acum încolo . Mă simțeam ca într-o misiune imposibilă . Mă duceam rapid spre ieșire, până când mă lovesc de cineva puternic și mă trezesc aruncată pe jos . Când mă uit mai atent la persoana de care m-am lovit , constat că era o fata brunețică care se afla în aceași șituație ca și mine: pe jos . Mă ridic rapid , ea mimându-mi acțiunea.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum