Capitolul 96:Altul?

936 47 3
                                    

Cât ghinion puteam avea? Mereu aveam obiceiul să dau peste diferiți vârcolaci și uneori nu scăpam bine din asta . Privirea pe care mi-o arunca era ucigătoare , iar aura pe care o transmitea era și mai rea . Cu un ultim mârâit , acesta se întoarce în tufișuri . Știam că era o oportunitate numai bună de a scapă , dar cum eram slăbită din cauza alergatului de adineauri , mă putea prinde cu siguranță chiar dacă îmi dădeam toată toată puterea . Așa că am ales să îl aștept . După câteva secunde , din tufișuri iese un bărbat dumnezeesc . Era foarte înalt , cu un corp bine făcut și niște forme numai bune de salivat . Dar fața mă lăsa fără cuvinte . Avea o bărbie încordată și putin ascuțită, puternică , un păr de un blond închis și tuns scurt , iar ochii de un albastru adânc care te putea duce pe culmile plăcerii și înapoi . Nu știam la ce să mă holbez mai repede , la ochii lui pătrunzători sau la corpul lui modelat care avea pe el doar niște pantaloni scurți

- Transforma-te !
Îmi ordonă vocea lui rece.

Atunci puteam să jur că o să mor de rușine. Dacă Max era aici cu siguranță mă bătea și pe mine, dar și pe el .

- Acum !

Țipă folosind tonul de Alpha ceea ce nu îmi lasă altă alternativă decât de a mă transforma .
A tușit de câteva ori , atrăgându-mi atenția și a revenit înapoi la privirea pe care mi-o aruncase atunci când eram încă transformată în vârcolac .

- Ești pe teritoriul meu și ești un Rogue . Spune-mi un motiv întemeiat pentru care nu ar trebui să te ucid .
În vocea lui se simțea amenințarea , dar eu nu aveam ce face .
Orice s-ar fi întâmplat , nu mă mai interesa deloc . În timp ce mă gândeam la diferite idei, mă uitam atent la el . Până la urma am început să râd și am scuturat din cap .

- Nu am unul !
Am răspuns într-un final .
Și-a ridica întrebător din sprânceană și puteam vedea pe chipul său frumos confuzie . Nu aveam altceva de spus , așa că am rămas tăcută .

- Ai încălcat legea !
Îmi mai spune odată , de parcă prima oară nu-l auzisem .

- Da am facut-o , scuze pentru asta. Felul în care i-am spus-o , m-a uimit și pe mine . Eram degajată și fără nicio problemă . De parcă adineauri nici nu îmi era frică pentru viața mea .

- Tu !

Începea să tremure de nervi , dar se abținea din a-mi face vreun rău . Expiră de câteva ori , încercând să își calmeze lupul , iar după un timp acesta își revine .

- De ce ai intrat în teritoriul meu?

Am început din nou să râd chiar dacă îi puneam răbdarea la încercare . Dar pur și simplu , felul în care întreaba era foarte haios . Odată ce am început să râd , aud un mârâit puternic venind dinspre el ceea ce m-a făcut să râd și mai tare .

- Cumva arați lipsă de respect în fața mea ?

Era foarte nervos din cauza rănii pe care i-o provocasem egoului său de Alpha . A făcut un pas spre mine , făcându-mă și pe mine să dau unul înapoi .

- Nu fac asta și îmi pare rău pentru că am încălcat teritoriul tău. Doar că alergam și nu mi-am dat seama când am ajuns aici .

Acesta a tăcut din nou , uitându-se iarăși atent la mine , dar nemaifăcând niciun pas înainte .

- Ce scuză ieftină. Spune-mi adevărul , ce cauți pe teritoriul meu ? Ești un Rogue și știm toți pentru ce sunt Rogue cunoscuți .

- Într-adevăr . Sunt aici ca să vă atac și să cuceresc teritoriul . Probabil, totodată în acest timp te omor și pe tine.

Parcă vorbeam despre vreme la cât de normal i-am putut spune asta . Și-a îngustat ochii spre mine , dar în rest nu a fost afectat de cuvintele mele .

- Te voi duce la mine unde voi discuta cu Beta și al treilea în comandă sorta ta .

- Nu vin cu tine nicăieri !

Atunci chiar puteam spune că am ghinion . Am fugit de Alpha-ul meu care voia să mă căsătorească cu un Alpha , dar totuși , am reușit să fug ca să dau de sufletul meu pereche la care i-a ghici . E Alpha ! Și cum totul e frumos și bine am fugit și de asta ca să dau de un altul . Sorta e penibilă .

- Nu a fost o întrebare , a fost un ordin .

Tonul pe care îl folosise era tonul de Alpha .

Înainte să-l cunosc pe Max , lăsam capul în jos și ascultam ordinele . Dar acum nici măcar nu schițam un gest . Iarăși îmi venea să răd .
Cred că încep să cred la posibilitatea că am inebunit .

- Poți să îmi dai drumul și nu mă mai întorc niciodată sau poți să mă omori acum . Eu cu tine nu vin .

- Ești deja pe teritoriul meu și vei face ce spun eu - se apropriere de mine - iar dacă nu te voi lua cu forța . Poate ești puternică , dar nu mai puternică decât mine .
Urlă cu putere la mine , iar șansele mele de a câștiga erau nule . Un Alpha câștigă , mereu și mereu, și mereu .

- Deci nu poți decide singur la ce vei face cu mine? Trebuie să îi verifici pe Beta și pe al treilea în comandă ?

Întrebarea mea se pare că l-a deranjat .

- Eu sunt Alpha . Nu am nevoie de nicio aprobare de la nimeni , niciodată .
Mi-o scuipă cu venin și mă strânge și mai puternic de mână .
Nu mai  puteam comenta nimic , așa că l-am lăsat să mă tragă în continuare .
Cred că alegerea de a fugi de Max nu a fost cea mai strălucită idee...

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now