Capitolul 44:Suntem înconjurați

1.6K 88 3
                                    

   M-am întors la restul și i-am ajutat cu pregătirile pentru bătălia ce va urma . Câțiva dintre ei erau foarte agitați ,Ryan stătea lângă un copac și privea un punct fix , Edward se învârtea de colo până colo bolborosind câte ceva pentru sine însuși . Mi-am îndreptat atenția către Rene , demonul haitei . A insistat să vină cu noi în cazul în care unii o să ne rănim grav dar nu cred că va fi cazul . M-am dus către Rene care era cu spatele la mine și ca să-i ridic puțin moralul i-am sărit în spate .

- Doamne , Ava, nu mă mai speria în halul ăsta !

- De ce ? Pentru mine e amuzant .

- Pentru tine ...acum dă-te jos maimuțică .

- Nu vreau .

- Ba vrei .

- Ba nu .

- Ba da .

- Ba nu .

- Uite bomboane !

- UNDE ?!

   Cât timp mă uitam în toate direcțiile după bomboanele de care a zis , Rene a prins momentul prielnic pentru a mă da jos din spatele său .

- Mincinoasă mică , unde vezi tu bomboane ha?

- Eu nu văd bomboane dar văd ca ție îți stă mintea la ele

- Mi-ai făcut poftă de bomboane , bravo

- Îți dau bomboane după ce ne întoarcem în haită , bine ?

- ....bine .

S-a aplecat ca să-mi ciufulească părul și după a plecat în treaba ei. Am mai stat câteva minute privind în jur până când Ryan ne chemase pe toți la el . Era foarte agitat dar nu ne-a scutit de un discurs ala Alpha în care vorbea de război , că dacă nu ne vom întoarce bla bla bla . Puțin am stat să ascult începutul . După ce am terminat cu vorbăria , ne-am împărțit în trupele pe care le-am hotărât pentru strategie . Sub comanda mea erau 49 luptători , și cu mine eram 50  care trebuia să atacăm din sud-vest .

- Voi plecați primii , trebuie să ocoliți o parte din pădure și aș vrea să ajungeți în același timp cu noi pe câmpul de luptă , spuse Ryan.

- Da , am înțeles .

- Aveți grija ! Mai ales tu iubito , nu uita , dacă nu-i poți omorî încerci să scapi și de aici te ajutăm noi .

- Da , Ryan, am spus dându-mi ochii peste cap .

- Vorbesc foarte serios ...

- Of , bine , promit că așa fac , acum putem să plecăm ?

- Da , întoarceți-vă teferi !

Și auzindu-l pe Ryan spunând acestea am luat-o la pas spre locul pe unde trebuia să ne infiltrăm . Mergeam silențios prin pădurea deasă până când am văzut niște ceață în fața noastră. Trebuie să fim aproape de câmpul de luptă ținând cont că acolo am văzut ceață mai multă , dar noi am ocolit pădurea deci am luat-o în direcția opusă . N-am băgat de seama și-am continuat să avansez gândindu-mă că este ceva normal într-o pădure la o oră a dimineții . Am auzit un foșnet din spatele meu . Cei 49 s-au oprit în același timp cu mine uitându-se în jur .

- Continuați .

   Au continuat să meargă la fel ca mine . Am preferat să presupun că unul dintre ei a călcat pe un morman de frunze.Vampirii nu aveau să știe că am schimbat strategia în ultimul moment și aveam să-i prindem într-o ambuscada improvizată . Cu cât ne apropiam de locul unde trebuiau să se afle trupele de vampiri pe atât de liniște se făcea . Am observat o silueta destul de ștearsă în depărtare ținând cont că acum era numai ceața în fața mea .

- Fiți atenți ! Avansăm încet , dacă mă auziți că vă spun să fugiți , nu vă mai uitați în spate și întoarceți-vă la Alpha și restul și spuneți-le că nu ne-a mers strategia , ați înțeles ?

- Da , răspunseră toți în cor .

  Am înaintat puțin câte puțin . Puteam să văd prin ceața cât să mă lupt deci era bine . Am simțit mișcare în jurul meu și am văzut că eram înconjurați cu toții . Ceilalți încă mai puteau să fugă dar le trebuia o diversiune . Unul dintre vampiri s-a apropiat de mine și am început să fug prin fața tuturor atacatorilor ca să mă observe și să se ia după mine . După ce câțiva deja mă urmăreau le-am strigat celorlalți să fugă și așa au și făcut , măcar erau buni ascultători .

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum