Capitolul 78: Nu am reușit

1K 50 0
                                    

Puteam simți deja libertatea , puteam fugi departe de el . Lupoaica mea mă implora să nu îl părăsim. Să ne luăm bagajele și să ne întoarcem în siguranță acolo unde aparținem - în brațele lui . Dar nu puteam face asta . Tot ce făceam era pentru binele lui și al haitei sale , chiar dacă asta însemnă să îmi las propia fericire deoparte .
Cum am intrat în hotel , am fost întâmpinată de o Ani fericită .

- Cum a fost ziua de azi , scumpo ?
Mă întreabă Ani cu un zâmbet larg pe buze .

- A fost bine , scuza-mă dacă par nepoliticoasă , dar mă grăbesc .
Îi zic în timp ce urcam repede scările .
Un rânjet pervers îi apare pe față și îmi face cu ochiul . În schimb primește o privire plină de uimire din partea mea . La ce dracu se gândește femeia asta?!

- Te înțeleg . Luk te cam ține ocupată . Băiatul ăla este o dulceață , nu-i așa? Eram aproape de camera mea și ea încă mă urmărea .
Din punctul meu de vedere , între mine și Luk nu a fost o relație tocmai serioasă . Chiar dacă începusem să am încredere în el și mă gândeam să dau cu adevărat o șansă acestei relații , a trebuit să apară înfumuratul de Alpha Suprasexy care ne-a cam încurcat planurile . Dar pentru Ani , actul lui frumos de a mă readuce înapoi la hotel i-a tradus ca și cum o să ne căsătorim și o să avem şi trei copii. Câtă imaginație au unele femei în zilele noastre .

- Nu , nu de asta . Acum chiar trebuie să plec . Ne vedem mai încolo , Ani .
Adică niciodată. Am intrat repede în cameră , închizând ușa fără să îi aștept răspunsul . Intenția mea nu a fost să fiu nesimțită , dar lucrurile mele trebuiau repede strânse , până ce Max nu remarca că îmi ia cam mult să cobor . Mai ales când am doar un ghiozdan .
Majoritatea hainelor erau deja în ghiozdan deci nu aveam prea multe de făcut . Îmi părea rău pentru hainele pe care le cumpărasem azi cu Luk care încă zăceau în mașina sa . Mi-au trebuit fix patru minunte ca să strâng totul și să ies pe ușă . Coboram repede scările , încercând să nu fiu prinsă până când fără să vreau am intrat în cineva . Imediat ce corpul meu a făcut contact cu cel al persoanei , mi-am dat seama cine este .

-Max, ești aici .
Am spus , încercând să îi dau un zâmbet fals .

- Am văzut că iți ia mult așa că am hotărât să vin să te ajut . Ți-ai luat toate lucrurile ?
Mă întreabă Mmax în timp ce îmi ia ghiozdanul de pe umăr și se încruntă la el .

- Asta este tot ce ai ?
Mă întreabă curios.

- Surprinzător este că da , asta e tot ce am .
Studia cu mare atenție ghiozdanul . Era un moment când gândurile lui mă speriau cu adevărat . Îmi era frică că o să afle că am fugit de curând din haita mea . Aveam lucruri cu mine pe care le purtasem înainte să plec și încă mai aveau mirosul a mai multor lupi pe el . Prietenele mele , cu câteva ore înainte să fug de acasă au ținut ghiozdanul , mirosul lor specific rămânând pe el . Și nu aveau miros de Rogue .
Max m-a prins de mână, trăgându-mă ușor spre parter . Odată văzuți de Ani jos , o privire plină de confuzie îi apare pe față . Și-a revenit repede , iar un zambet dulce așternându-se in locul confuzie . Cu o ultimă privire , am ieșit din hotel .
Eram foarte surprinsă de comportamentul lui Max . Înainte se comporta ca un răpitor obsedat , iar acum era civilizat și de treabă.

- Ce ți-ar plăcea să mănânci?
Mă întrebă Max în timp ce conducea printre niște străduțe din oraș . Gândurile mele erau plecate la oportunitatea mea de a scapă care acum era dusă pe apa sâmbetei .

- Nu îmi mai este foame . Ar trebui să mergem acasă la tine.
Îi spun în timp ce un căscat îmi scapa din gura .

- Noastră.
Îmi răspunse calm , priverea fiindu-i fix ațintită spre drum , iar mâna lui dreaptă pe pulpa piciorului meu .

- Huh?

- Ar trebui să mergem la casa noastră . E și casa ta .

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Where stories live. Discover now