Capitolul 91:Am pierdut-o

959 55 0
                                    

**Max Pov**

După minute bune de înjurat în trafic și la coada de la fast-food , mă întorc rapid spre mall . Chiar dacă trecuseră doar 40 de minute , nu mai puteam de nerăbdare să o revăd . Deja îi simțeam lipsa zâmbetului ei , mirosului ei dulce și rasul ei angelic . Pur și simplu , de persoana ei .
Cu o viteză nemaivăzută , ajung in fața mall-lului și parchez mașina . Cobor din ea și mă așez pe băncuța din fața întrării . Voiam să fiu primul care o va întâmpina la ieșire și o va săruta ca și cum măine ar fi sfârșitul lumii. Mai erau 15 minute până la venirea ei , așa că m-am făcut confortabil pe băncuță.
După vreo 5 minute , simt cum sunt picurat , iar o ploaie puternică de vara începe . Ploaia îmi învăluie corpul ,dar totuși , nu mă ridic de pe bancă . A spus că în fața Mall-lului ne vedem și așa o să fac .
Frigul începe să mă cuprindă , iar strănuturi îmi scapă din gură . Îmi înconjor trupul cu mâinile pentru a mi-l încălzi . O să vină, sunt sigur . Primesc spre ceaș . Fix .

După vreo 30 de minute încep să mă îngrijorez . Nu putea să pățească ceva , era imposibil . Mă ridic de pe bancă , iar o durere cumplită îmi cuprinde tot corpul . Oasele îmi erau amorțite și Lupul meu urla să fiu bărbat . Și asta o să fiu.
Intru în Mall și încep să o caut în magazinul în care o lăsasem . Nu era acolo , așa că încep să caut în toate magazinele ca un disperat . Iau la rând magazinele și băile publice . Durerea din piept era înfernală , iar viziunea devenea tot mai clară . Respirația îmi era din ce, în ce mai grea și picioarele îmi tremurau îngrozitor .O voiam înapoi în brațele mele .
Mirosul ei nu mai era prezent în Mall , iar atunci am clacat . Am căzut pe joș și pentru prima oară în viața mea , am lăsat cel mai dureros urlet al meu să îmi scape .
Am pierdut-o

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum