Capitolul 79: ......

1K 49 1
                                    

Îmi oferă rapid un zâmbet pănă ce privirea i s-a întors din nou spre drum .
Legătura noastră devenea mai puternică . Rezistența lui de a nu se împerechea cu mine devenea chinuitoare . Se vedea în ochii lui dorința de a mă marca și să fiu în totalitate a lui . Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost viața mea dacă Max nu ar fi fost sufletul meu pereche sau Luk să aibe un interes față de mine . Aș fi fost moartă de mult . Însă chiar și cu această întorsătură de situație în bine , nu puteam sta aici . Lupoaica mea încerca din răsputeri să mă facă să stau , dar nu puteam . Chiar nu puteam.
Chiar dacă Max a condus atent , fără frâne bruște , viteza încă era una peste limită . În mai puțin de zece minute , am parcat în fața vilei .

- Să înteleg că totul între noi e bine acum?
Mă întreabă Max în timp ce ne așezam pe canapeau din living .

-Bineînțeles .
Am încercat să mimez cel mai bun zâmbet al meu , în timp ce îi strângeam puternic mâna .
Lupoaica mea era fericită că măcar mimam că ținem la el . Voia să mă facă să văd cât de minunat e să fiu alături de Max. Însă eu nu eram de aceași părere cu ea.

- Mă bucur . Vreau să îți câștig încrederea. Momentan , te voi păstra doar pentru mine . Dar cât de curând posibil , te voi arăta haitei ca viitoare Luna.
Eram foarte sigură că expresia mea arăta cu adevărat cât de șocată puteam să fiu . Însă Max nu a apucat să îmi vadă expresia deoarece imediat ce a terminat de spus asta , a început să îmi sărute gâtul .
Dacă nu eram prea îngrijorată că voi întâlni atâția lupi care ar putea să îmi cunoască haita și i-ar putea să îi spună lui Max de unde provin sau mai rău lui Ales, probabil aș fi savurat din plin momentul .

- Chiar trebuie să facem asta ?
L-am întrebat pe Max, încercând ca vocea mea să nu sune prea tremurată .
Și-a ridicat capul, uitându-se confuz la mine .

- Da puiule, chiar trebuie . Eu sunt Alpha haitei ceea ce te face pe tine Luna . Trebuie să-și întâlnească femeia Alpha .

- Înțeleg asta , dar știi , nu există poate o posibilitate să nu fac asta?

- Nu vrei să-ți întâlnești haita ?
Mă întreabă , durerea putea fi ușor remarcată în vocea sa.
I-am dat un raspuns care chiar nu avea nicio noimă . Acum există doar o cale de scăpare - momentan - acela fiind să încep cu șantajul emoțional .

-Max, de abia te-am întâlnit azi . Practic m-ai răpit și acum mă forțezi să iau poziția de Alpha chiar dacă nu urmăresc asta .
I-am zis cu disperare .
Încercând să par și mai dramatică , mi-am tras mâinile din alea lui si m-am ridicat de pe canapea cu o privire ucigătoare .

-Heaven , nu am vrut -
Începe Max încet , dar întrerupându-l brusc .

- Salveaz-o pentru tine , nu vreau să aud . Ai făcut destule pe ziua de astăzi .
Cu asta am părăsit living-ul , urcând în camera care cică era a noastră. Presupun , deoarece mirosul lui Max era foarte persistent în camera asta . Am intrat repede , închizând în urma mea .La început a fugit după mine , dar am fost mai rapidă și l-am închis afară . După prima oră în care nu i-am deschis ușa, Max a bătut ușor în ea, rugându-mă să deschid .

-Heaven, nu am vrut să te presez . Chiar îmi pare rău . Hai , deschide ușa ca să putem vorbim despre asta .
Nu i-am răspuns , lăsând liniștea să ne copleșească. Lupoaica mea țipa înăuntrul meu , parcă ștrigându-l pe el .
Max a plecat , dar s-a reîntors după zece minute .

-Iubito , doar deschide ușa . Îți dau timp până să cunoști haita cât vrei tu . Nu e grabă . Te implor , doar deschide ușa . Nu vreau să te simt departe. Și mai ales supărată. Mă sfâșie .
Mă roagă Max cu o voce disperată si rănită.
Stateam cu spatele pe spătarul patului, mâinile fiind încrucișate la piet, gândindu-mă la următorul plan de joacă .
Trebuie urgent să găsesc o altă oportunitate de scăpare . Dacă mă găsește Ales sau haita mea aici , eram într-un fel curioasă de reacția lui Max. Dar nu voiam să risc asta . Acesta a mai stat câteva minute în fața uși până a decis să plece la parter . Am auzit televizorul pornit. Sufletul meu s-a liniștit știind unde s-a dus Max.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum