Capitolul 103:Esti aici

987 48 0
                                    

Eram atât de plictisitită. Trecuseră câteva ore bune de când eram în închisoare , dar parcă trecuse un an. Simțiam că mor. Însă asta nu puteam să lua gândul de la sentimentul pe care îl aveam acum în piept . Era aici .În teritoriul asta și era atât de aproape de mine. Dar , totuși era atât de departe. Mă aflam în aria cea mai îndepartată a prizonierie unde doar cei mai periculoși Rogue ajungeau. Șansele de a scapa de aici erau nule și doar mort puteai pleca.
Mă las ușor pe pat, punând mâna sub cap pe post de pernă. Dacă reușam să adorm și măine mă trezeam tot aici însemna că scăpasem de primejdie. Max avea să plece măine și reușam să nu îl mai văd. Închid ochii și mă las purtată în lumea visurilor. Dar nu apuc să mă bucur bine de liniște că o bubuitură puternică mă face să mă ridic speriată în picioare și să mă îndrept spre barele din argint.
Un urlet puternic se aude în tunel , iar tot corpul meu parcă luase foc . Venea din capat de unde un aer prin de praf şi mizerie îmi încețosează vederea.  Emoțiile erau deja însuportabile , iar pașii pătrunzători și rapizi se auzeau venind spre mine . Încă un urlet se mai aude , dar de data asta mult mai aproape de mine.
Atunci m-a lovit. Cel mai frumos miros posibil de levănțică și menta îmi acaparează nările.

-Heaven! Urlă puternic o voce care îmi stârnea atâtea emoții și amintiri.

-Max. Ești aici...

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum