Capitolul 93: Cine e acel Rouge?

998 46 0
                                    

Era plăcut să mănânci ceva consistent . Natalie locuia într-o mică căbănuța construită de ea și câțiva Rogue la marginea unui râu . Era un loc modest , construit doar din lemn de brad și pin . Trebuia să mă obișnuiesc cu locul ăsta , doar va deveni noua mea casă . Amica mea nu voia ca eu să ramân singura afară , înghețând și murind de foame așa că a hotărât ca de azi să devin o membră a "familiei" . Restul nu au fost prima oară de accord cu mine , ținând cont de cine eram , dar la final - şi cu multe amenințări a le lui Natalie - m-au primit cu brațele deschise.

- Hei Heaven , iarăşi mânci ?
Mă întreabă în glumă Ruso , unul dintre Rogue care locuia cu noi. Aveam un zâmbet fermecător , iar în contrastul cu piela lui deschisă cu părul castaniu frumos aranjat şi ochii aia căprui amețitori , era bărbatul fatal. Să nu uitam corpul bine format.
Aprob din cap în timp ce înfulecam cu poftă o bucată din friptura de porc pe care o făcuse Natalie mai devreme. Oricât de vegană eram , nimic nu mă putea opri din a devora această carne bună și fragedă .

- Mai uşor , respiră, că nu fuge nicăieri. Încă.

Bufnesc din cauza răsului , săraca bucată de porc sărind din gura mea pe Ruso. Aceasta se uita speriat la bucata de carne care aluneca uşor pe obrazul stâng , apucând-o cu degetul mare şi arătător , strâmbându-se spre ea.

- Iac! Scârbos.

Râd în continuare de el , dar cad pe jos cu lacrimi în ochi odată ce văd că îşi ridică umeri în genul " asta e frate, viața merge înainte " şi bagă bucata de carne în gură , mestecând-o fără nicio grijă.

- Asta numesc eu scârbos.
Încerc să spun , dar mă apucă o altă rundă de râs isteric , începând şi Ruso să râdă cu mine . După câteva minute bune , ne revenim amândoi şi ne ducem în curtea din spate , asezându-ne pe iarbă moale şi bucurându-ne de vremea frumoasă de afară.

- Deci să înteleg că ai fugit din cea mai îngrozitoare haită posibilă ca şi viitoare Luna şi pe deasupra şi marcată fără ca măcar să termine legătură dintre voi ? Fata , cred că eşti cea mai criminală persoană posibilă. Săracul Alpha Suprem , să stea pe uscat ca un peşte, cred că e dureros. Şi mai ales jos , dacă întelegi la ce mă refer.

Îi zâmbesc vag , dar nu îi răspund . Nu eram în stare să vorbesc încă de persoana sa şi încă îmi stăpâneam cu greu lacrimile când auzeam doar de haita lui .

- Dar să ştii,Heaven, chiar dacă eşti criminală, eu tot te voi apăra. Eşti ca o soră de suflet pentru mine , că de sânge nu ai cum că asta ar fi însemnat să fi mai urâtă , dar te voi apăra. Şi nu contează că ne cunoaştem de o zi, ştii că sunt nebun şi sunt în stare de orice.
Îmi spune serios şi ridică degetul mic spre mine . Îl ridic şi eu pe al meu , râzând şi îl înfăsor cu a lui.

- Promit.

Se aude uşa din spatele curțiu deschizându-se , fâcându-ne pe amândoi să ne întoarcem capul simultan spre zgomot. Pe uşă întră Natalie cu o față foarte sinistră.

- Ce ai pățit , Nat? Iaraşi ai rămas fără tampoane?

Râde Ruso , dar se opreşte odată ce vede privirea ucigătoare a lui Natalie ațintită spre el.

- Taci, idiotule, nu am venit pentru glumele tale de prost gust.

- Dar glumele me-

- Nici să nu te aud. Îl întrerupe nervoasă Natalie. Am venit să vorbesc cu Heaven.

O privesc mirată în timp ce se aproprie de mine , lăsându-se pe vine şi îmi mângeie încet părul cu mâna ei dreaptă.

-Heaven , draga mea, tu provi din haita Moonlight, nu?

Încuvințez din cap şi o las să continue.

- M-am întâlnit cu niște Rogue care proveneau din Sud . Noi , Rogue , ținem legătura cât , de cât între noi . Îl respectam cel mai mult pe regele nostru , al Rouge-lor , dacă vrei să ştii şi noi avem un rege de care ascultăm şi nu, nici Alpha-ul Suprem nu-şi doreşte să îl confrunte cu el , iar noi nu avem tupeul de a încălca legea lui.  Adevărul este că unii Rouge pur și simplu sunt niște monștrii care ar trebui omorâți cu sânge rece pentru toate crimele pe care le fac zilnic. Cum să omori copii doar din plăcere?!

- Natalie , te rog , treci la subiect .
Aceasta îmi aruncă o privire urâtă în timp ce se așeză lângă mine , luând o altă şuviță din părul meu , jucându-se cu ea. 

- Deci mi-au povestit că în Sud un nou venit - adică un nou Rogue - ar recruta cât mai mulți Rogue pentru a ataca o haită pentru nu știu ce fel de răzbunare . Felul în care aceea persoană vorbește de răzbunare te face să crezi că a trecut printr-o traumă sau ceva de genul . Urăște cu adevărat haita aia . Crezi că vor să atace fosta ta haită ?

Sincer nici eu nu știam răspunsul .Moonlight avea mulți dușmani , dar Max nu mi-a povestit niciodată de vreunul . Existau multe haite în lume și erau șanse mari ca haita lui Max să nu fie cea pe care o voia acel Rogue . Sper din tot sufletul ca Max să fie bine , Adelle , Axel , toți .
Dar tot rămân cu întrebarea : Cine o fi acel Rogue ?

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum