Capitolul 84:Are copil?!

1.1K 51 5
                                    

- Eu zic că Mac este mai bun decât Sephora.

Eram pe canapeau din living împreună cu Adelle și dezbăteam mai multe subiecte . Eram deja de două ore împreună cu ea , dar mă simțeam ca și cum aş cunoaste-o de o viață întreagă. Sora mea din altă mamă. Aceasta era îmbrăcată într-o blană albă artificială de urs superbă ,lungă până la glezne , iar pe dedesupt având o rochie mulată negră care îi scoate în evidență formele apetisante. În timp ce eu eram îmbracată doar într-un maieu simplu alb şi pantaloni scurti de trening de un rol pal.

- Aici ai dreptate.Adelle , nu te contrazic .

- Normal . Doar eu sunt regina machiajelor .
Acesta începe să râdă , urmând-o și eu imediat . Era mult mai deschisă decât Max și de o mie de ori mai amuzantă decât el . Îi apreciam foarte mult caracterul , dar și modul în care se îmbrăca . Era cu adevărat o zeiță .

- Se pare că Max te-a marcat deja . Nu știam cum a reușit să aibe acest control până acum .

- Adică ?
Eram uimită să aud asta . Știam că Max era nerăbdător să mă marcheze de-altfel ca și orice alt lup care și-ar găsi sufletul pereche , dar îmi părea cam exagerat ceea ce spunea Adelle.

- Vezi tu , Max, este supranumit " Tiranul ". El nu suportă ca altcineva să fie mai bun decât el . Când își dorește ceva , el pur și simplu ia. De bunăvoie sau cu forța , depinde de caz . Și mai e cunoscut ca și cel mai " Posesiv Alpha ". Nu-i place când alții îi ating lucrurile . Și acum că te-a găsit toată lumea se aștepta să te marcheze și să te facă a lui fix în momentul în care te-a văzut . Dar nu a facut-o ceea ce ne-a uimit pe toți . Ești punctul lui sensibil .
Lupoaica mea plângea de fericire . Se bucura atât de mult să audă asta . Însă își dorea ca Max să ne fi luat atunci . Să ne fi făcut a lui . Să ne fi simțit împlinite.
Cu obrajii în flăcări , îmi întorc privirea spre Adelle. Aceasta mă privea șmecher în timp ce se juca cu o șuviță de păr . Înainte avea părul blond , dar acum îl avea un saten cu tente deschide și închise .

- Nu știam asta . Ce pot spune am un noroc chior .
Îi spun în timp ce îi dau un zâmbet tâmp și îmi ridic umeri în sus .
Aceasta stă câteva secunde perplexă , după care cade într-un râs isteric. Îmi plăcea că la orice mică prostie spusă de mine , râdea ca și cu ar fi fost cea mai bună glumă de pe pământ. Dar nu era .

-Dar,Adelle, tu ți-ai găsit alesul?
Zâmbetul de pe buze îi dispare , iar fața i se întristează. Stă câteva secunde privind în gol până când îmi răspunde cu o voce sfioasă.

- E mort...

-Poftim?! Urlu ca o apucată , ridicându-mă brusc în picioare . Ce s-a întamplat?
Aceasta îşi îndreaptă ochii înlăcrimați spre mine şi îmi zâmbeste vag.

- Acum câțiva ani, presun că trei , am şimțit o durere îngrozitoare cum mi-a cuprins tot corpul , iar de atunci am simțit un gol , ca şi cum mi-a murit jumătate din suflet. E înfiorătoare durerea prin care treci. Şi singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost că sufletul meu pereche a murit. Însă nu ştiu cum de am reuşit să supravețuisesc până acum. Cred că susținerea lui Max şi a haitei m-a ajutat să trec peste. Încă îmi e foarte greu să mă gândesc că nu voi ştii niciodată cum e sa ai pe cineva alaturi de tine toată viața şi să te iubească necondiționat indiferent de cum arați sau de cine eşti. Mai ales nu voi sții niciodată cum e să ai pui. Dar cu timpul m-am obişnuit cu ideea.
Leila termina de povestit cu un suspin şi mă arunc repede spre ea , îmbrățisând-o puternic. Aceasta stă câteva secunde perplexă , dar după îi simt brațele slabe cum îmi înconjoară talia.

-Totul va fi bine ,Adelle. Mă ai pe mine alături, haitea şi pe domnul Eu-sunt-cel-mai-idiot-sexy-Alpha-posibil .

O aud chicotind , dar nu rezistă mult şi cade într-un râs isteric. Aceasta se deprinde din brațele mele şi pune o mână la gură în timp ce o mână o ține pe burtă,râzând cu poftă. Şimțeam o căldură interioară de câte ori o vedeam pe Leila cum râde. Avea un zâmbet atât de frumos şi păcat că sufletul ei nu va apuca niciodată să îl vădă .

- André esti cea mai idioată sclavă pe care ar fi putut cineva să o aibe vreodată  .

Adelle se oprește din râs la auzul vorbelor unei femei . După glas puteam recunoaște ușor ca era vorba de o femeie cu o voce foarte pițigăiată şi înfumurată . Am o presimțire tare proastă. În cameră intrâ val vârtej o femeie care era urmărită de o alta mult mai învârstă , care presupun că era André .
Aceasta se oprește pe loc în timp ce ne studia . Era foarte înaltă cu niște picioare lungi şi subțiri de model și un corp de viespe . Era blondă tunsă scurt până la umeri , iar ochii erau de un căprui deschis hipnotizanți. Avea niste buze roșii cărnoase, apetisante și niște dinți albi imaculați . Era îmbracată într-un tricou alb , jumătate din sâni erau deja pe afară, iar dacă mă chinuiam puțin puteam să îi văd şi sfârcurile , iar fusta mulată cu talie înaltă se modela perfect pe fundul ei bombat. Această femeie era păcatul pe două picioare. Se uita atent la Adelle, aruncându-i priviri ucigătoare .

- Ce minunat e să te revăd Adelle.Se pare că încă trăiești .
Spune acesta cu o vocea scărbită în timp ce o privea disprețuitor pe Adelle din când cap, pâna în picioare .

- Și eu mă bucur să te revăd Taylor Evans . Din păcate încă ești pe doua picioare . Ce trist .
Îi răspunde la fel de scărbită Adelle, aruncându-i cea mai "dulce" privire a ei.
Era greu să îmi abțin râsul . Adelle nu se lăsa mai prejos , dar nici această Taylor .

- Oricât de mult aș vrea să stăm la "discuție" am venit pentru Max, nu pentru tine .

Nervi puseră stăpânire pe mine atunci când pronunțase numele lui.  Încercam din răsputeri să îmi controlez Lupoaica care voia să îi sară la beregată . Ce treabă avea ea cu sufletul meu pereche ?

- Din câte vezi Max nu este aici , dar poți să îi lasi mesaj sufletul lui pereche . Sa iți fac cunoștință cu Luna Suprema Heaven .Heaven  - Creatura, Creatura - Heaven. Acum poți să pleci .

Adelle gesticula spre mine în timp ce Taylor și-a îndreptat privirea veninoasă de pe ea spre mine . M-a studiat din cap până în picioare , iar privirile dacă ar fi ucis , aș fi fost moartă de mult .

- A da tu trebuie să fi Heaven. Am auzit că ești sufletul lui pereche . Dar asta nu va conta mult , te va arunca la gunoi oricum .
Iși privea unghiile calmă , iar eu simțeam cum fierb la propriu de nervi . Cum își permitea această inferioră să aducă astfel de afirmații. Ea chiar nu știa cu cine se pune .

- Eu în locul tău as tăcea . Eu sunt sufletul lui pereche și nu are cum să facă așa ceva . Ține mult la mine și eu la el . Nici o tarantulă ca tine nu va fi în stare să ne rupă legătura .
I-am scuipat cu venin aceste cuvinte în față . Cine dracu se credea ea ?
Un rânjet diabolic îi apăre pe față în timp ce ochii ei îi fixaseră pe ai mei . Femeia din spatele ei tremura toată , iar Adelle privea șocată toată scena .

- Taylor , idioato , termină toată prostia asta. Nu vezi că nu eşti bună de decât nimic alceva înafară de a face probleme?
Intervine Adelle în timp ce ochii ei începuseră să îşi schimbe culoarea într-un gri foarte deschis.

- Nu vorbeam cu tine!
Îi marâie Taylor în timp ce privirea ei nu o părăsise nicio fracțiune de secundă pe a mea, nici măcar la auzul amenintări lui Adelle.
Adelle se pregătea să se ridice de pe  canapea, spre beregata lui Taylor gata de atac , dar râmăne pe loc odată la auzul rugăminți mele de a nu se băga
Aveam un sentiment de nesiguranță . Chiar nu știam ce să cred despre această Taylor , dar sentimentul de nesiguranță venea tocmai din partea ei. Lupoaica mea o vedea ca pe o amenințare destul de mare , de care trebuia să scape cu orice preț .

- Off , Off dragă Heaven . Iți faci deja planuri mărețe . Tu chiar crezi că ai putea să te compari vreodată cu mine ? Eu merit cu adevărat statul de Queen of Werewolf .
Începuse să țipe si să gesticuleze din măini ca o nebună . Fusta de pe ea începuse să se ridice din cauza felului în care își mișca fundul prea bombat.

- Crezi ca nu mă va accepta ? Cu mine și-a pierdut virginitatea și eu pe a mea . Și cu mine...are și un copil . Sunt gravidă cu copilul lui.Proasto!

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum