Capitolul 65:Am scăpat!

1.1K 57 0
                                    


Fugeam. Aerul rece mă izbea puternic , iar respirația îmi era alertă . Încercam să fug , să scap chiar dacă eram la mile depărtare de haita mea. Încă aveam senzația că dacă o să mă întorc , o să zăresc gardieni care mă vor opri și mă vor duce înapoi la el,la Andrew care ma va duce la Ales.
Trebuia să mă căsătoresc cu el.L-am cunoscut acum trei săptămâni și încă de la început a simțit o atracție față de mine . Sufletul lui pereche a murit acum 1 an, iar cea ce era straniu era faptul că aceasta semăna foarte mult cu mine . Era cu adevărat o femeie frumoasă , din câte remarcasem din poze și nu pot intelege cum de eu semănam cu ea. Nu sunt frumoasă .
Imediat după , el l-a anunțat pe Andrew că vrea ca eu să fiu soția lui , viitoarea Luna a haitei Shadow , chiar dăcă nu eram cu adevărat suflete pereche.Andrew nu a refuzat sub nicio formă, găndindu-se doar la binele haitei și la alința care se va forma între ele. Odată cu căsătoria noastră , haita Shadow cu haita Kanima a.k.a haita mea s-ar uni, devenind una dintre cele mai bune haite . Dar nu se puteau compara cu cea mai puternică haita existentă .In trecut,haita Kanima era haită de Elită. Toată lumea de la copil , la bătrân a auzit de cea mai sângeroasa şi periculoasă haită .Moonlight.
Doar pronunțând aceste cuvinte, frica m-a cuprins. Nimeni nu a scapat cu viață odată ce a intrat în conflict cu ea . Omoară suflete inocente , de la femei , până la copii fără oprire . D-aia alte haite evitau conflictele cu Moonlight.
Nu îmi doream cu adevărat să fug de acasă. De când l-am cunoscut,Ales s-a comportat foarte frumos cu mine. Mereu îmi făcea complimente , îmi aducea cadouri și mă trata ca pe o prințesă . Dar nu puteam să țin la el. Poate și diferența de vârstă era un motiv , recunosc , el având 30 , iar eu 18 . Asta era încă ceva de pus în lista anormalității. Însă cea mai mare durere a fost cea în care Andrew a aprobat această căsătorie . Se pare că el a pus nevoile haitei , înaintea nevoilor mele . Mereu a fost rece si m-a îndrumat ca să fiu puternică , să nu îl fac de râs, dar cel mai mândru a fost atunci când Ales mi-a cerut mâna , gândindu-se la beneficiile familiei noastre și la puii puternici care se vor naște dintr-un Alpha si un Beta . Mă durea enorm trădarea lui .
După un timp ajung într-un mic oraș . Mai exact în periferia orașului . Străzile erau goale , iar clădirile foarte vechi . Locul era deabea luminat , iar clădirile vechi, stil gotic, formau un peisaj dintr-un film horror . Mă opresc în fața unui hotel unde aveam de gând să stau pentru o săptămână . Nu puteam sta prea mult într-un loc , altfel riscul de a fi prinsă creștea. Norocul meu este că am luat câțiva bani și niște haine cu mine , îndesându-le în ghiozdan .Înăuntru nu era cine știe ce lux . Era un hotel simplu , totul fiind învăluit în culorile negru si roșu , iar mobila era de un stil vechi .
În capăt , la birou era o femeie destul de înaintată în vârstă , dar totuși încă se putea distinge frumoasele trâsături . Avea un păr castaniu deschis până la umeri , ochii de un albastru strălucitor , iar formele pe care le deținea te lasau pe gânduri. Îmediat cum m-a văzut, un zâmbet mare i s-a așternut pe chip .

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum