Capitolul 60:Catacombele

1.3K 63 1
                                    

Ajungand in cateva minute in catacombe , cobor scarile intunecate. Pardon , candva erau intunecate. Acum eu vad totul in jur de parca ar fi zi non-stop. O noua putere. Ah , Ryan va trebui sa ma invete chestiile astea cat mai curand posibil ! Inspir adanc , simtind aproape instant mirosul specific al lui Heaven. Merg pana la cusca in care era ea , simtindu-mi sufletul sfasiat. Nu vreau ca ea sa stea aici...

- Ce frumusete ! zice Lucifer ranjind , aratandu-si coltii ascutiti.

Heaven statea intinsa pe o masa , bucati din fier fiind infasurate in jurul incheieturilor , bratelor , picioarelor , abdomenului si capului ei. Era imobilizata , fara nici o sansa de scapare. Rene isi intinde bratele deasupra lui Lucifer , soptind niste cuvinte in alta limba. Pe corpul lui Lucifer apare un fel de scut mov. Il privesc confuză.

- Am facut o vraja care ii opreste toate puterile pana venim noi inapoi. ma lumineaza Rene

- Stai... Unde plecam ? intreb eu si mai confuză

- Pentru ca sunt foarte agera, pana ai alergat tu aici , mi-am dat seama cine o controleaza pe Heaven. spune demonul, apropiindu-se de mine.

- Uimeste-ma. zic eu sarcastică

Rene isi da ochii peste cap.

- Mai tii minte cand am plecat in Iad ? Cand am ajuns in camera aia plina de creaturi ciudate si negre , in mijlocul ei era o coroana. Ryan a lesinat cand a vazut-o. El a lesinat pentru ca acea coroana formase o legatura cu el.

- Coroanele pot vorbi ? intreb eu amuzată

- Un spirit e in coroana , idioato ! se rasteste ea

Rene inspira si expira , mormaind ca nervii ii strica frumusetea. Persoana mai narcisista decat ea nu am vazut in intreaga mea viata.

- Bine , hai sa plecam pana se trezeste ăsta si porneste un alt razboi cu noi. spune Andrew ranjind.

- Ce-ai spus ? marai eu.

- Se pare ca nu auzi bine. Nu ti-ar strica o vizita la medic. remarca el.
Imi strang pumnii enervantă in timp ce Rene bate din palme de cateva ori , in fata noastra aparand un portal. O privesc inca o data pe Heaven apropiindu-ma de ea si sarutand-o pe frunte.

- Ewww ! il aud pe Ryan zicand.

Oftez exasperata. Ma intorc pe calcaie , trecand prin portal. Ryan,Andrew,Rosa si Rene ma urmeaza. Pentru cateva secunde simt cum pamantul imi dispare de sub picioare. O caldura puternica ma acopera. Clipesc des , obisnuindu-ma cu lumina. Privesc in jurul meu , gasind aceleasi imprejurimi sumbre. Totul e plin de foc.

- Bine. De data asta nu esti invizibila. spune Ryan usurat.

Baiatul incepe sa mearga , insa se opreste brusc.

- Pierdem prea mult timp daca mergem pana la palat. O sa ne teleportam acolo.

Mergem lângă Rene si ne punem mâinile pe umarul ei. In cateva secunde , noi aparem in fata giganticului palat. Privesc in sus la turnurile inalte , fiori trecandu-mi prin corp. Chiar daca acum sunt un varcolac , oricum nu imi place locul asta. M-am obisnuit sa stau in haita.
Andrew deschide usa palatului , intrand toti inauntru. O aura puternica si intunecata ma acapareaza , nelinistindu-ma.

-Abia astept sa plec de aici...spun eu in soaptă

-Ava, nu uita un lucru.Ai grija la pereți,au praf de argint pe ei.

- Bine.

- Nu pot sa cred ca acum esti mai puternica decat mine. mormaie Ryan fericit

Surad , baiatul privindu-ma urat. Inaintam pe hol , urcand niste scari care duc spre camera in care este coroana. O usa neagra , dintr-un material necunoscut de mine se iveste in fata noastra. Inghit in sec cand aud niste sunete ciudate venind de dupa usa.

- Pentru Heaven. zic eu.

- Pentru Heaven. spun toti in cor

Rene intinde mana in fata , aruncand spre usa cu un fulger negru. Usa cade pe jos , lasand la vedere toate creaturile din camera. Zeci de ochi se intorc spre noi , infiorandu-ma. Imi strang pumnii , incordandu-ma. Nu rezolv nimic daca imi e frica.

- Va asteptam. rasuna o voce puternica.

- Arata-te. maraie Ryan

- As vrea eu sa pot face asta. spune persoana razand.

Alături de tine [✔FINALIZATĂ✔]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum