Tanıtım

205K 3.2K 534
                                    

Beran Bejindar & Zarin Hozanın Hikayesi!

İki insan düşünün gerçek aşkı hiç tatmayan!

Bir adam düşünün sevdiği varken Abisinin Sevdiğiyle evlenmek zorunda kalan!

Bir kadının düşünün sevdiğini kaybettikten sonra hiç tanımadığı sevdiği adamın kardeşiyle evlenen.

İki insan düşünün Bir birine zıt Bir birinden nefret eden!

Zarin Kocasının karşısında durup Parmağını sertçe Göğsüne vurdu!

"Sen Beni yaktın ya sende Yan Beran ağa! Öyle bi yanki su verenin olmasında bana Muhtaç ol!"

Beran Bejindar gözlerini kısıp Hırıltılı sesiyle Yanıtladı karısını.

"Şu koca Mardinde herkesin suyuna Muhtaç olurum seninkine muhtaç olmam Zarin xanım daha seni yakmadım Ateşi çaktım lakin öyle hemen yanmayacaksın! Gözlerimin önünde günden güne eriyeceksin!" Diyerek karısının kolunu parmakları arasına alıp var gücüyle sıktı sıcak nefesini kadının yüzüne bıraktı.

"Abim senin yüzünden öldü. sen bizim yüreğimize ateş düşürdün Anama evlat acısı yaşattırdın ben de senin Yüreğini yakıp kavuracağım!" Diyip konaktan çıkıp gitti.

Zarin adamın arkasında öyle bi ah ettiki tutmaması mümkün değildi!

-///////////////::::::::::::::::::::::;:::::::
Yeni hikayemle buradayım inşallah beğenir ve. Yanımda olursunuz:) oy ve yorum sınırı koymayı sevmiyorum onun için oralara girmeyeceğim :) bölümlere gelirsek 3 günde 1 atmayı düşünüyorum ilk bölüm yarın sizlerle olacak:!

Şimdi kitaba başlamadan önce ufak bir şey demek istiyorum yanlış anlamayın beni :) Burda her türlü kitap hazırlıyor gerek +18 gerek mafya gerek pikopat ne bileyim türlü türlü Kitaplar yazılıyor hani her kitap beğenilecek diye bir şeyde yok insan iyi yorumlara açık olduğu kadar kötü yorumlarada açık olmalı. Ama dozunda olanlara açık olmalı. Eğer bi kitabı okursanız beğenmezseniz şöyle yazın( kitabı beğenmedim okumayacağım) diyerek kitabı kütüphanenizden çıkarıp sessizce gidin başka boyutlara geçmeyin kitab kötü değil mi tamam beğenmedin şu platformda onca güzel kitap varki ilgi görmeyen keşfedilmeyen vaktinizi bi yazarın kalbini kırıp kitabın şöyle bilmem böyle çok iğrenç demek yerine o keşfedilmeyen arkadaşların kitabına gidip bakıp onlara güzel yorum yaparak oy vererek yanında olup mutlu edin çünkü öyle güzel yazan insanlar var ki ama bir türlü hak ettiği değeri görmeyen birilerini üzmek yerine birilerini sevindirin:)

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin