Bölüm 6

63.7K 2.6K 484
                                    

Bu adamın gazabı herkesi yakıp yıkıyordu öfkelenince gözü hiç bir şey görmeyen bir adamdı Beran Bejindar tıpkı şimdi yaptıkları gibi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu adamın gazabı herkesi yakıp yıkıyordu öfkelenince gözü hiç bir şey görmeyen bir adamdı Beran Bejindar tıpkı şimdi yaptıkları gibi. Zarin elini boynuna atmış yanaklarından yaşlar ardı ardı akıp gitmişti. Beran karısının değişen yüzüyle kaşlarını biraz daha çatmıştı.

"Kolyem! "

Beran şaşkınca karısına bakıyordu sanki çok önemli bir kolyeymiş gibi bu tepkiyi saçma görmüştü alt tarafı basit bi kolyeydi Nesin'e böyle şiddetleniyordu ki? Zarin öfkeyle harmanlanmış gözlerini kocasının gözlerini dikip kolunu sert şekilde parmakları arasında kurtardı.

"Allah belanı versin!" Diyerek adamı ordan bırakıp koşar adımlarla aşağı inip karanlığın ve yağan yağmurun altında kolyesini aramaya başladı. Adam aşağıda deliler gibi dizlerinin üzerine çökmüş Kolyeyi arayan kadına hayretle bakmıştı. O kolye için mi bela okumuştu? Tek kaşını kaldırıp Kafasını sallayarak ardına bakmadan odasına çıktı. İlk önce üzerindeki Islak kıyafetleri çıkarıp güzel bi duş aldı ardında rahat eşofmanlarını giyip saçlarını küçük bi havluyla kurutup kendini yatağa atıp ellerini başının altına koydu gözlerini tavana dikti. Uykusu bastırınca gözlerini kapatıp kendini uykunun kollarına bıraktı.

"Kahretsin nerde bu kolye."

Dizlerinin üzerine düşmüş elleriyle yerde kolyesini arıyordu elbiseleri sırılsıklam olmuş su içinde kalmıştı. Her tarafı didik didik etmiş ancak bulamamıştı. Yağmur son hız yağmaya devam ediyor Zarin pes etmeden kolyesini arıyordu Çiyadan kalan tek şey oydu şimdi onuda kaybetmişti. Göz yaşları yağan yağmura acı içinde karışmıştı. O kolyeyi bulması lazımdı.

"Allahım yardım et bana onu bulmam gerek." diyerek dizleri üzerinde ellerini yere sürtüp pes etmeden aramaya devam etti. Yağan yağmur umrunda değildi ıslanmak umrunda değildi. Saatlerce aramış ancak bulamamıştı. Sonunda pes edip merdivenin dibine çökerek oturmuştu.

Bejindar konağı.

Şafak sökerken Beran hafif gözlerini aralamış kıbırdamadan Odanın içinde gezdirmişti ama aradığı şey gözüne takılmamasıyla aklına gelenle yerinde fırlayarak yataktan kalktı o kadın böyle bi saçmalık yapmış olamazdı değil mi? Kalktığı gibi odadan d...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şafak sökerken Beran hafif gözlerini aralamış kıbırdamadan Odanın içinde gezdirmişti ama aradığı şey gözüne takılmamasıyla aklına gelenle yerinde fırlayarak yataktan kalktı o kadın böyle bi saçmalık yapmış olamazdı değil mi? Kalktığı gibi odadan dışarı çıkmasıyla gördüğü görüntüyle küfür savurdu.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin