Bölüm 46

40.6K 2.1K 486
                                    

Medyadaki şarkıyı açıp okuyun:)

İnsan sadece nefes almayı bıraktığında , yada yüreği atmayı kestiğinde ölmez

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İnsan sadece nefes almayı bıraktığında , yada yüreği atmayı kestiğinde ölmez. Erkekler umudunu yitirdiklerinde , kadınlar ise evlatlarını kaybettiklerinde yaşarken ölürler.

Kadının acı çığlığı yürekleri ağızlara getirirken, genç adam nefes almayı bile unutmuş durumda arabaya binmişti. Bazin arkaya binerken Beran hiç beklemeden arabayı hastaneye sürmeye başlamıştı.

Diğer kalanlarsa arabalara binip, Beran'ı takip ederken , Azad Nalın'ı kolundan tutarak Konak'tan çıkmıştı ailesiyle.

Genç adam burnunda soluyarak karısını aldığı gibi odanın içine atmış, kapıyı kilitleyerek anahtarı cebine koymuş daha sonra Konak'tan çıkıp gitmişti.

"Söyledim sana ben , söyledim sana durmayacaklar diye. Şimdi ne olacak Reber bey?"

Karısının bağırmasıyla, yaşlı adam sıkıntılı bir nefes alıp anında cevap vermişti.

"Ali'yi çağırıp gerekeni yapacağız. "

Şimdi herkes öyle bir ateşe düşmüştü ki bu saatten sonra, bütün dengeler değişecekti. Bu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı artık kimse için.

---

Arabanın içi korkuyla gerilirken, Zarin artık dayanmayacak raddeye gelmişti. Bazin bir yandan terini silerken diğer yandan elindeki acıyı umursamamaya çalışıyordu.

"Ahhhhhh!!!" Diye bağırıp kesik kesik nefesler alırken, kendini bırakmamak için çektiği acıyla adeta savaşıyordu kadın.

"Ağam biraz daha çabuk dayanacak gibi değil."

Elleri arasında sıktığı direksiyonla parmak uçları beyazlaşmış, genç adam korkuyla nefes alamaz olmuştu. Sanki bir şey olacakmış gibi , bu normal değildi. Doktor erken doğum olursa zorlu geçebilir diye uyarmıştı kendilerini. Aklına geldikçe paniği daha çok artıyordu adamın.

Ya ikisine bir şey olursa? O zaman ne yapardı.

"Tamam geldik geldik!" Dedikten sonra biraz daha gaza yüklenmişti. Beş dakikanın ardından araba hastanenin önünde durduran adam "sedye "diye bağırmasıyla , hemşirelere sedyeyi getirip, kadını direk üzerine aldıktan sonra hemen müdahale için hastaneye girmişlerdi.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin