Bölüm 33

60.4K 2.5K 395
                                    

Güven hayatta her şey demekti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güven hayatta her şey demekti. Bir defa kırıldığı zaman o güven zinciri , tamir etmek zaman ve emek isterdi.

Zarin'in işte kocasına yeni oluşmaya başlayan güven zinciri Nalin'ın o zincire vurduğu darbe ile sarsılmıştı. Bu sarsıntıyı atlatabilmek için , biraz uzak kalıp kendisini dinlemeli , tam olarak ne hissettiğini anlamalıydı.

Bunları düşünerek zaten kocasıyla gitmek istemediğini söylemişti.

Beran sabır çekip karısının yanına ilerleyip , kolundam tutup ailesine dönüp konuşmaya başlamıştı.

"Siz gidin! Biz sonra geleceğiz. "

"Ağabey saçmala yine yengemin canını yakma." diyen Kani ortaya atılırken Şiyar kardeşinin kolunu tutmuş durdurmuştu.

"Yenge mi al arabaya bin kani."

Şiyar'ın kati ve itiraz istemez sesiyle Kani annesi ve yengesiyle arabaya binerken, genç adam abisinin karşısında durup hiç çekinmeden konuşmaya başlamıştı.

"Eğer yengemin gözünde tek bir damla yaş akıtırsan emin ol hesabını sorarım! Ben sevdiğim kadını bırakıp buraya kadar geldim , bunlar senin aptal bir kadını korumanın sonuçlarıydı. Ne zorluklarla Bazin'le bir araya geldik , sonucuna bak birde , ben hastanede o evde! Sakın ağabey , sakın sen sen ol o kadının gözünden düşen yaş olma! Seviyorsan insan sevdiğine kıymaz eğer kıyıyorsan ben buna sevgi demem!"

Abisine tek kelime cevap bırakmadan arabasına binip konağa yol alırken, Beran da sinirle arabaya binip arabayı sürerek peşlerinden gitmişti.

--

Bir kaç saat sonra

Derman aldığı haberle konağı alt üst ederken kimse genç adamı zapt edememişti Zarin'in hamile olduğunu duyduğundan beri aklını kaçıracak gibi hissediyordu.

"Ağabey sakin ol saçmalıyorsun."

Zagros ne kadar abisini durdurmak istesede bu pek mümkün olmamıştı. Şu an Derman patlayacak bomba gibiydi. Zarinin hamile olma haberi genç adamı yakmıştı.

"Bu gerçek olamaz lan olmaz böyle bir şey!"

Masanın üzerindeki bütün dosyalarla masayı devirmişti , adeta delirmiş gibi davranıyordu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin